Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyjam aludni, vagy ébresszem...

Hagyjam aludni, vagy ébresszem fel?

Figyelt kérdés
Kislányom 2 hónapos, és néha nappal is előfordul, hogy 5-6 órát egyben alszik, nemcsak éjszaka. Főleg, ha levegőn vagyunk. Többnyire felébresztem ilyenkor, hogy együnk. Felébredne amúgy magától is, ha éhes már, és jobb lenne, ha hagynám aludni, vagy?
2009. márc. 28. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem megy az éjszakai alvás rovására, hogy ekkorát alszik nappal, akkor én nem ébreszteném fel. Még egy gyerek sem halt éhen álmában. Legalább van egy kis szabadidőd.
2009. márc. 28. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, hogy sokaknak nem tetszik, de én sokszor álmában is megetetem. Főleg ha nagyon feszül a mellem. Fel sem ébred, szépen eszik nyugodtan, s visszateszem aludni. Álometetés néven utána nézhetsz!
2009. márc. 28. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a súlya szépen fejlődik és az éjszakai alvás is megvan nála, akkor nem kell felébersztened. Úgy látszik, ennyi alvásra van most szüksége. Lesz ez majd kevesebb is :-)!
2009. márc. 28. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fejlődésést és az éjszakai alvását nem befolyásolja,ne ébreszd fel.Az alvás nagyon fontos az agy fejlődése szempontjából.Örülj,h ilyen jó alvó.
2009. márc. 28. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem ébreszteném fel, ha a nappali alvás, nem megy az éjszakai rovására.

Az én lánykám is nagyon sokat aludt napközben ( és alszik is még, napi 2x 2 órát), de éjszaka sincs volt vele gond. (este 9 -tő- reggel 8-ig alszik)most 11 hónapos.

Boldog babázást:)

2009. márc. 28. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!