Tápszertől volt szorulása a babátoknak? 2 hetesek vagyunk, és nem tud kakálni a fiam. Nagyon erőlködik, és lázmérőzni kell, hogy rásegítsek? Ez normális?
A kislányomat nem szoptathattam, így először mildibé pre tápszert kaptunk.ami az első napokban jó volt és utána jött a fekete leves...nagyon hasfájós lett a lányom.lázmérő nálunk kudarcot vallott.szélcsövezés lett belőle....addig addig h előbb- utóbb néha vér is volt a kakijában.szegénykém nagyon erőlködött....aztán elvittem egy gyermekorvoshoz aki felvilágosított különböző dolgokban és a következőket tanácsolta nekem:
1: próbáljam meg a tápszert ne vízzel hanem kamillateával keverni-szalmasárga színűt kell főzni-ő a gyerekeinek így adta a tápszert és náluk bevált.
2váltsak tápszert attól fogva 1 éves koráig milupa milumil tápot kapott.ami bevált...
3 adnom kellett neki egyfajta vitamint ami az emésztést segítette-ennek a nevét sajna elfelejtettem-
4 gyümölcslevet kellett vele itatnom én őszibarackosat később almásat is vettem-kecskeméti konzervgyáras bébiitalt vettem mert árban ezt találtam megfelelőnek...-persze ehhez ti még kicsik vagytok....de kérdezd meg a védőnődet....én másfél hónaposan adtam neki
remélem picit tudtam segíteni...
lányomnak még jó volt a has masszírozás is...
üdv 1 éves baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!