Mikortól ültethető etetőszékbe?
Figyelt kérdés
Babám 5 és fél hónapos, a hintájában etetem, de az már elég kényelmetlen neki. Viszont még nem ül (bár ha megtámasztom, akkor nagyon tetszik neki, de nem merem ültetni még), épp csak a hasáról a hátára forog.
Tegnap beleraktam az etetőszékbe egy pár percre, nagyon tetszett neki. Ti hogy oldottátok meg az etetést, míg nem ült a babó?
A székünk támlája dönthető.
2009. márc. 28. 09:45
1/3 anonim válasza:
ha dönthető, akkor döntsd meg, és nyugisan beleteheted.
2/3 anonim válasza:
Én eleinte az ölemben, majd a hordozóban etettem. Etetőszékbe csak akkor raktam amikor már egyedül ült és még akkor is ki volt párnázva plusszban, nehogy pont nyelés közben dőljön el. Mondjuk nekünk fa etetőszékünk van. Lehet más tipusúba be lehet tenni korábban, de szerintem féléves kor előtt még nagyon korai.
3/3 anonim válasza:
Ha dönthető a támla, olyan mintha feküdne. Nyugodtan etesd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!