Van itt olyan Anyuka, aki 2008. aug 15-én szült a bp-i Kútvölgyiben? Mit csinál már a babócátok?
Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 07:35
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én aug.14.-én szültem ott. Baba már forog mindnfelé, kúszni is kezd egész ügyesen és állandóan fel akar állni.
Nagyon vidám kis pasi, egyfolytában huncutkodik. Ti miket csináltok?
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Mi egyelőre csak forgással közlekedünk, de az nagyon megy. Ülünk, állással még nem próbálozunk, de nem is siettetjük. Kislányom is nagyon huncut, folyton jár a szája. Tündéri kis csajszi, igazi angyalka!! Vidánál szültél?
2009. márc. 29. 08:16
3/4 anonim válasza:
Dr, Tóth Ferencnél szültem, sajna császárral, mert a 36. héten a labor nagyon rossz lett és így gyorsan meg is született a bébi. Szept.8-ra lettem volna amúgy...
Merre laktok amúgy? A környéken?
4/4 A kérdező kommentje:
A 13. ker-ben. Csak azért jártam oda, mert egy ismerős ajánlotta Vidát. Nem bántam meg!! :-D
2009. ápr. 3. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!