Mit lehet venni egy 1 éves babának szülinapjára?
Kislányom Január elsején született.Külön-külön szeretnénk neki ajándékot venni karácsonyra, szülinapra és névnapra is.
Ja egyébként Fruzsina így a névnapja is január elsején van :) (jól időzített a kis drágám)
Adnátok ötleteket olyan holmikra amik hasznosak is, örülne is nekik és nem tipor minket a sárga föld alá anyagilag?
Tudom, hogy még korai, hiszen csak 6 hónapos, de szerintem jobb idejében gondolkodni, hogy ha esetleg hamarabb meglátok valamit akkor meg tudjam venni!
Köszönöm!
Nekünk kisfiunk van, de a barátnőmnek kislánya.
Ők az 1 éves szülinapjára járássegítőt vettek neki. Rózsaszín, olyan, mint egy kis négyszögletes talicska, csak felfele nyúlik a nyele. Azóta is imádja a csajszi, pedig már majdnem 2 éves.
labda
épitökocka
kemény könyv
hajas baba
Szia! Az én lányom augusztusban lesz egy éves, és mi apával egy hintabocit néztünk ki neki. Emlékszem, hogy nekünk hintakacsánk volt a tesómmal, mikor kicsik voltunk, és úgy volt megoldva, hogy ne tudjunk kiesni belőle, imádtunk hintázni. Remélem, a lányunknak is tetszeni fog! :-)
Ezen a linken meg tudod nézni, hogy milyen:
Ja, és nálatok azért is jó lehet ez, mert télen nem lehet kimenni triciklizni, pedig még az is jó ötlet egy 1 éves szülinapjára. Mi már megvettük neki, és imádja használni. Még toljuk persze, de abból sem tud kiesni, és át lehet alakítani, ha önállóan tud majd vele menni. :-)
Még egy dolog, amit veszünk most a szülinapra, hangszerkészlet, de azt csak az amazon-on találtam meg, itthon nem lehet kapni, van benne dob, xilofon, stb. Nagyon dicsérték, és a lányunk imádja a zenét.
Remélem, tudtam adni pár ötletet. :-)
Ez a hintaboci elgondolkodtatott kedves utolsó és van is egy ismerősöm aki ilyen játékokkal foglalkozik, talán hozzá juthatnék olcsóbban is.
Az építősdi meg a formabedobó sem rossz ötlet!
Mindenkinek köszönöm!Várom a további ötleteket!
Kedves utolsó, az ismerősöm pont az aki a vaterán meghirdette ezt a hintabocit:D
Ha érdekel az elérhetősége, hogy megvehesd aukción kívül akkor jelentkezz priviben, szívesen megadom:)
a mi egyévesünk ezeket kapta:
szivacsfotel
sütifaló vagy hasonló F.P. játék
pancsolós játék fürdőkádba
keménylapos mesekönyv
labda
textilbaba
játék babakocsi
Szia! Nahát, akkor kicsi a világ :-) Mi már meg is rendeltük tőle a hintabocit a héten, annyira megtetszett nekünk. Megnéztem a többi játékát, és tényleg nagyon minőségiek és ötletesek. A következő, amit majd megveszünk, a bárányos lábbal hajthatós motor lesz, de az majd csak jövő tavasszal lesz aktuális.
Közben eszembe jutott még, hogy könyvekből nálunk nagy sláger a Lépésről lépésre sorozat, képeskönyvek, Alexandrában lehet kapni, de árulták az Aldiban is. Már felismeri a macit és a kiskacsát, hogy olyan neki is van. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!