Tippeket kérek babának kézfertőtlenítésre, ha összefogdossák, mivel fertőtleníthetem a kezét?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 18:46
11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon jól tudom, hogy mindent meg fog kostolni (homokot, köveket...stb), de ha pl az utcán megyek és talizok ismerőssel és összefogdossa a kezecskéjit úgy, hogy előtte összeköhögte a kezét és akkora ....., hogy utána a pici babához nyúlkál akkor mit csináljak? Vagy ha én megyek vendégségbe és az illető elmegy wc-re és utána nem mos kezet (nem hallom, h folyik a csap) parancsoljak rá? Vagy ezt ti hogy oldanátok meg, ja, és nem csak , h nem mos kezet wc után de vmi betegsége is van.
2011. júl. 2. 19:56
12/17 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem mielőtt megszólnátok: mielőtt az illetőhöz mentem nem tudtam, h van vmi betegsége. Ha tudtam volna NEM MEGYEK!!!
2011. júl. 2. 19:57
13/17 anonim válasza:
Az a durva, hogy nálunk pár rokon egyszerűen "vízfóbiás", és volt hogy a fürdőben álltam és mikor kijött a wc-ről, nyomatékosan elmondtam, hogy melyik törölközőt használhatja kézmosás után, és néztem is hogy szappant is használ-e. Utálom az ilyet. Úgyhogy megértelek. Meg amikor köhög a nagypapa, utána meg fogdossa a gyereket, tiszta rosszul vagyok. Na este úgy súrolom a kádban, mint a csuda :)
14/17 A kérdező kommentje:
Na ez az, akkor te érted miről írkálok, de ha este sikálod az már késő, ha közben már egy csomószor a szájába vette a kezét. Nem értem az ilyen embereket, legalább ilyenkor mosna kezet, ja meg még az az undorító, ha az illető dohányzik és utána füstös kezével nyúlkál. Húúúú nagyon mérges tudok lenni. Még mindig várok ötleteket......, amiket azonnal meg tudok tenni, ha ilyen okos embereknek nyulkálhatniuk van
2011. júl. 2. 20:49
15/17 anonim válasza:
Kérlek, a baba kezéhez és az arcához ne nyúlj. Ennyi...
16/17 anonim válasza:
Lehet kapni antibakteriális törlőkendőt is.Nálunk sokan dohányoznak,amit utálok,ha vendégségbe mentünk mindenkire rászóltam,hogy mosson kezet mielőtt hozzá nyúl a gyerekhez. De jártam úgy is,hogy kérdezés nélkül idegenek hozzányúltak a pici kezéhez,amit nem tudtam kivédeni,mert ahogy megcsodálta már nyúlt is.Nem vagyok az a fajta,aki mindentől védi a gyereket,de télen született a lányom és sok baci terjengett.
17/17 anonim válasza:
simán megmondtam az utcán bárkinek, hogy ne nyúljon a kezéhez. de ezt az emberek azért szokták tudni, de nyugodtan mondd meg. te vagy az anyukája... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!