Tippeket kérek babának kézfertőtlenítésre, ha összefogdossák, mivel fertőtleníthetem a kezét?
bacigyár ne fogdossa a babád, egészséges ember után meg nem kell fertőtleníteni. popitörlővel töröld át és kész.
ha már most fertőtleníteni akarod a babádat, mi lesz később mikor az utcán a szemetet matatja?
ha mennek vendégek, mossák meg a kezüket
Számomra kellemes meglepetés volt, hogy a vendégeim, amikor megérkeztek, kérték, hadd moshassanak kezet. De én se újjongtam, ha pl. utcán, csak ugy megsimogatták. Popsitörlő mindig van a babakocsiban, azzal törültem át. Akármilyen bió kézmosó, amihez nem kell víz, szerintem károsabbHa ilyet használunk utána is öblitek, vagy popsitörlővel törlök. De volt 3-4 hónap, amikor egyszerüen nem lehetett vigyázni. Mászott, mindent azonnal a szájába vett. Semmi baja nem lett. Anyukám barátnője szerint, aki doki, hagyni kell, így alakul ki az immunrendszere. Egyébbként meg az egyetlen, amivel pár napos, hetes pici baba kezecskéjét áttörülném, az a F Aktivátor (a Forevertől). Ebből kávéskanálnyit itatok, amikor tartok tőle hogy valamit elkaphat(nátha, hasmenés, stb.).
14 hós baba anyukája
a vendég mossa meg a kezét, mielőtt összefogdossa a babát.
amúgy nem kell.
majd ma már a csigákat meg köveket fogdossa séta közben, a popsitörlővel megtörlöd, és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!