Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen popsitörlöt és krémet...

Milyen popsitörlöt és krémet használtok?

Figyelt kérdés

Van olyan törlökendö amely jo vastag és krémes?

köszi a válaszokat!!!

2009. márc. 27. 22:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én gyógyszertári popsikrémet használok, nekem is a dokinő írja fel. Popsitörlő most pl. 3 féle is van itthon: DMes, Rossmannos, és Pampers is. Nekem a DMes+rossmannos is nagyon bevált, és nem is túl drága.

Most pl a rossmannban 6*80 db csak 1500 Ft! :-))))))

2009. márc. 28. 06:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én Nivea popsitörlőt használok, a kisfiam 6 hónapos koráig,utána DM-est fogok,a krémünk pedig Naturlandos,ezt írja fel a drnéni.

2009. márc. 28. 07:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a DM babylove sensitiv törlőkendőt és a sudokrémet;vagy a nivea pelenkakiütés elleni krémet használom.
2009. márc. 28. 07:54
 14/18 anonim ***** válasza:
DM-es és Pampers popsitörlő, Seba Med krém, nekünk nagyon bevállt.
2009. márc. 28. 08:49
 15/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Kifogom probálni mindegyiket, melyik lehet a legjobb a számunkra!

Számomra is jol bevált a gyogyszertári popo krém és a sudocrem, popotörlöben pedig a nivea vagy a pampers. Nagyon köszönöm a válaszokat, igy azért a döntö többség azt használ amit én....

De ezt babája válogatja!

Mindenkinek nagyon jo babázást kivánok!! :-D

2009. márc. 28. 10:14
 16/18 anonim ***** válasza:

mi gyogyszertari popsikremet.

pampers torlokendovel kezdtunk, de váltottunk johnson and johnsonsra, es nem bantuk meg!

2009. márc. 28. 11:19
 17/18 anonim válasza:
Mi eleinte gyógyszer tárit használtunk de egy idő után áttértünk a Sudokrémre, ez nagyon be vált nekünk és még sok kis más bőr problémára is jó, pl kisebb égésre, horzsolásra
2011. jún. 14. 14:45
 18/18 anonim válasza:

Nálunk a krémek közül a Sudocrem vált be, abból is a 250 gr-os, mert így kedvezőbb az ára. Sokáig elég, mert vékony rétegben elég használni és nem csak popsikrémként jó, hanem sok minden másra is, pl: ekcémára, szúnyogcsípésre, napégésre, kisebb égési sérülésekre is.

Törlőkendők közül is sok mindent kipróbáltunk, nálunk a Johnson-os sima rózsaszín törlőkendő vált be, szeretem, mert tényleg kellően nedves kendő és mindent letudok vele törölni, legyen az kis vagy nagy dolog... :)És ami még nagyon jó benne, hogy a kellemetlen illatokat is "eltünteti"! :)

2011. júl. 17. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!