Milyen popsitörlöt és krémet használtok?
Van olyan törlökendö amely jo vastag és krémes?
köszi a válaszokat!!!
Én gyógyszertári popsikrémet használok, nekem is a dokinő írja fel. Popsitörlő most pl. 3 féle is van itthon: DMes, Rossmannos, és Pampers is. Nekem a DMes+rossmannos is nagyon bevált, és nem is túl drága.
Most pl a rossmannban 6*80 db csak 1500 Ft! :-))))))
Szia!
Én Nivea popsitörlőt használok, a kisfiam 6 hónapos koráig,utána DM-est fogok,a krémünk pedig Naturlandos,ezt írja fel a drnéni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Kifogom probálni mindegyiket, melyik lehet a legjobb a számunkra!
Számomra is jol bevált a gyogyszertári popo krém és a sudocrem, popotörlöben pedig a nivea vagy a pampers. Nagyon köszönöm a válaszokat, igy azért a döntö többség azt használ amit én....
De ezt babája válogatja!
Mindenkinek nagyon jo babázást kivánok!! :-D
mi gyogyszertari popsikremet.
pampers torlokendovel kezdtunk, de váltottunk johnson and johnsonsra, es nem bantuk meg!
Nálunk a krémek közül a Sudocrem vált be, abból is a 250 gr-os, mert így kedvezőbb az ára. Sokáig elég, mert vékony rétegben elég használni és nem csak popsikrémként jó, hanem sok minden másra is, pl: ekcémára, szúnyogcsípésre, napégésre, kisebb égési sérülésekre is.
Törlőkendők közül is sok mindent kipróbáltunk, nálunk a Johnson-os sima rózsaszín törlőkendő vált be, szeretem, mert tényleg kellően nedves kendő és mindent letudok vele törölni, legyen az kis vagy nagy dolog... :)És ami még nagyon jó benne, hogy a kellemetlen illatokat is "eltünteti"! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!