Ha 8 hónapos kislányom kancsal (bal szeme befelé fordul) ez még gyerekkori kancsalságnak számit, amit kinőhet még?
biztos, hogy elvinném orvoshoz, már csak azért is, hogy megnyugodjak. amúgy azt olvastam egy könyvben, hogy érdemes megnézni fényképeken, hogy ott is kancsalít-e. Mert ha igen, akkor orvoshoz kell fordulni vele. Ha azokon egyiken sem látszik, akkor valószínáleg csak annyira ráfókuszál valamire, hogy amiatt kancsalít.
Én is figyelem néha, hogy majdnem 7 hós fiam néha mintha kancsalítana, de csak akkor, ha nagyon közelre néz. Nem hiszem , hogy ez kancsalság.
Hat nem tudom, de en meg gyerekkori kancsalsagrol nem hallottam, persze ettol lehet. De nem hiszem.
Azonnal vidd el orvoshoz, ne hagyd annyiban! Kulfoldon nagyon lazan veszik a dolgokat, en nem is ertem miert. Mi is kint elunk, de nagyon lazak. Meg jo, hogy nem vagyunk betegesek.
Azonnal vidd orvoshoz a kicsit, ha Magyarorszagon leszel ott is, addig beszelj az otthoniakkal, hogy keritsenek neked valami jo szemorvost mire hazamesz. A neten is kerdezzel orvosokhoz, vannak forumok.
Nincs gyerekkori kancsalsag!!!
Biztos van más szemész is Brüsszelben nem csak az az egy.
Aki ilyet mond egy kancsalságra menjen a búsba! Könnyen játszadozik más gyerekével!
Micsoda dolof ez?! Felháborító!
Vidd el másikhoz mielőbb! De azért ne idegeskedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!