Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg sűrűbb a babylove...

Tényleg sűrűbb a babylove 3-as tápszer mint a többi? Azt adtam a fiamnak ma, és nem is nagyon akar folyni. Olyan mint vmi híg kása. Vagy csak én csináltam vmit nagyon rosszul?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már a kettes is nagyon sűrű volt és nem oldódott rendesen. Pedig mindent kipróbáltam, csináltam hideg vízzel, langyos vízzel, meleg vízzel, forró vízzel, mindenhogy csomós volt. CSináltam, hogy apránként kevertem hozzá a vízhez, de úgy is. És amikor mixerrel csaptam szét végül, akkor feloldódott, de nagyon sűrű volt. Nekünk Avent cumis üvegünk van, azon ugye nem egyre nagyobb lyukak vannak (bár asszem a többin se mind), hanem csak több van rajta. A hármason is akkora lyukak vannak mint az egyesen, csak nem egy hanem három. És egyáltalán nem folyt át. Végül beáldoztam egy cumit az üvegről és pengével vágtam rá egy X-et, amilyen az ún. főzelékes cumikon van. Azon átfolyt de azért nagyon durva hogy a tápszer csak a főzelékes cumin jön át.
2009. márc. 27. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is Avent üvegünk van,és a variábilis cumival adom neki,mert ez elég sűrű tápszer.Azon nem luk,hanem bemetszés van,3 folyáserősséget tudsz szabályozni.
2009. márc. 27. 23:30
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi!

nekünk is avent üvegünk van, pont olyan fejjel amit az utolsó válaszoló írt. igazából ki tudja szívni a fiam, csak én attól félek, hogy nagyon sűrű, a gyomrának ettől nem lesz baja? mert akárhogy csinálom, maradnak benne csomók. akkor más is járt így.

asszem a köv. vásárlásnál visszatérünk a humana-hoz. azzal nem volt gond:)

köszi még egyszer

2009. márc. 28. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!