Piros puncira ajánljatok légyszíves valamit! Nekem már nincs ötletem! Mivel kenjem?
Figyelt kérdés
4,5 hónapos a kislányom. Állandóan piros a puncija. (csak felül egy jó 20 forintosnyi területen.) Próbáltam már a Sudocremet, a Neogranormont, a Bepanthent, a doktornő írt fel krémet gomba ellen, de nem az volt. Próbáltam a hagyományos gyógyszertárit is, kentem rá Calendulát. Adtam neki homeopátiás bogyókat is, de a bogyóktól is csak kb. 2 napig szép, utána minden kezdődik elölről. Mit kenjek rá? Már tényleg nincs semmi ötletem! :-(2009. márc. 27. 21:37
1/11 anonim válasza:
Próbáld meg minél többet szabadon hagyni, levegőzni. Minden pelenkacsere alkalmával hagyd 10-15 percig pelus nélkül. Vigyázz, lehet, hogy lesz néhány baleset! :)) Esténként, fürdés előtt, esetleg kicsit tovább is pelus nélkül hagyhatod. Jobbulást a babának!
2/11 A kérdező kommentje:
Sokat van szabadon, de akkor megpróbálom még tovább kinn hagyni! Köszi! Remélem jobb lesz Indul a pucizás és pisiben úszunk! :-D
2009. márc. 27. 21:46
3/11 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy csak illatmentes fürdetőkrémet használsz. Lehet, hogy allergiás valamire.
4/11 anonim válasza:
Seba Med popsikrém, nekünk bevállt.
5/11 anonim válasza:
utolsó válaszoló: hol tudnék seba med popsikrémet venni? dmben kapható??? köszi
a kérdezőnek: szerintem is szellőztesd sokat és vmi ilyesmi krémmel kend. bár van homeopátiás popsikrém is, lehet, h nektek most az lenne a legtutibb.
6/11 anonim válasza:
Azt nem probáltad, h lehet a pelenkára érzékeny a bőrre esetleg másik pelust veszel, hátha az a megoldás kulcsa. Nekem érzékeny lett a bőrre a kislányomnak a pampers-re most liberót használunk azóta nincsenek ilyen gondjaink.
üdv.10 hós baba anyukája
7/11 anonim válasza:
Szia! a lányomnak is ez volt. Mit eszik mostanában? Mert én azt vettem észre, hogy az ételek változtatásától jött ki, bár ő már 7 hós volt, de semmitől nem múlt el, vagy 3 hétig tartott, nem fájt neki, és csak felül a puncijánál volt nagyon csúnya, így azt mondták, hogy erős a pisije valamitől.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak anyatejet kap, szóval tuti nem a kajától van. Szellőztetem ezerrel. Ezt a krémet nem ismerem, de kipróbálom. És homeopátiás popsikrémről se hallottam. Köszi csajok! Remélem hasznos lesz! :-D
2009. márc. 28. 09:15
9/11 A kérdező kommentje:
Ja: a fürdető a gyógyszertári. Szóval az tuti nem okozhatja. És a pelusokat is cserélgettem már! Szóval nem ez a baj! :-((
2009. márc. 28. 09:17
10/11 anonim válasza:
Szia!Nálunk is volt amikor elindult a kis fogacskája és mi canesten kenőcsőt használtunk 3-4 alkalommal egy nap aztán szépen rendeződött pár nap alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!