Kutyás-kertes házas babások! Hogyan oldjátok meg a kertben játszást?
Hasonló cipőben vagyok, mint te, de szerencsére nekünk nagy 800 öl hosszú telkünk van, így az egyik felében vannak a nagyok (roti és am.stef-is) elkerítve. Viszont nálunk a lakásban van egy mini yorki, aki a gyerekszobából ki van tiltva, de a nappalibólé nem. A gyerekem is itt van, csúszik mászik, és ő is megfogdossa a kutya játékát...(kutya rendesen fürdetve van, és takarítás is rendszeres) Az, hogy mi lesz vele odakint szerintem nem lesz nagyon nagy baj.
Szerintem kerítsetek le a nagyobb házi kedvencnek egy kis részt, és így elkerülhetitek a baleseteket. Ha meg viszitek őt is sétálni, akkor meg nem lesz az eb mozgásigényével sem semmi baj..
(én sem vagyok a nagy agyonsterilizálás híve, mert nem burokban akarom nevelni a gyereket)
Amúgy meg nem állhatok mellette mindig! Van olyan ismerősöm akinek a manója, még a macskakakit is megkóstolta. Az csak egy dolog volt, hogy a virágok földjét kiette a lakásban, és általában a nemes penészes földre utazott. Semmi baja nem lett a kicsinek, ő már 2 éves. (megjegyzem szerintem egy játszótéren ahol millió ember megfordúl és ki tudja az esti vagány tinik miket nem csinálnak a játszótéren ott nagyobb a fertőzés..szerintem)
Nekünk 3 kutyánk van, kertes házban lakunk, babánk 13 hós. Együtt játszik a gyerek a kutyákkal :))) Lelkesen hordja nekik a fát, hogy rágcsáljanak :) Imádja nézni ahogy a 3 kutty játszik egymással, közben hatalmasakat sikongat nekik :) Nincs és nem is lesz elkerített rész, megtanulnak szépen egymás mellett élni és viselkedni, mind a kutya, mind a gyerek. A kutyák megtanulták, hogy a gyerek pokrócára vagy játszó-szivacsára nem mehetnek, a gyerek megtanulta, hogy a kutyák tányérjából nem lopkodjuk ki a kaját miközben eszik a kutya :)))
Nálunk ez generációk óta teljesen természetes, hogy a kutya és a gyerek egymás mellett nő fel elkerítés nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!