Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kutyás-kertes házas babások!...

Kutyás-kertes házas babások! Hogyan oldjátok meg a kertben játszást?

Figyelt kérdés
most már nagy a fiam-szeret a kertben kapirgálni,ahol a kutyus is van.napi 3szor visszük az ebet sétálni-nem piszkit oda-de múltkor mégis előfordult.meg ugye oda is pisil.egyébként bent van a házban-csak velünk jön ki.nyáron majd a mezitlábas időszakban érdemes elkeriteni egy részt neki? nem vagyok domestos-háborús,néha meg is fogja a kutya labdáját-de nem tudom mások hogy oldják meg a babával a kertben játszást.természetesen homokozót is kap,aminek teteje lesz
2009. márc. 27. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia nekem három nagy kutyám van kau, közép-ázsiai, bernáthegyi, és négy hós baba, de nálunk úgy van hogy a kutyák területe elöl van, és a kertet kettéosztottuk, hogy hátul csak a baba lehet kutyák nem. kaki is sok van három ekkorától és persze a baba még kicsi, de csak hátul játszhat ott füvesítve van, és biztos nem lép nyúl majd bele semmibe:-) nem tudom nálatok ezt meg lehet e oldani, én nem viszem sétálni őket, csak akkor ha apa is jön sétálni mert kocsit is tolni meg a kutyát is elég nehéz lenne, később lehet.
2009. márc. 27. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló cipőben vagyok, mint te, de szerencsére nekünk nagy 800 öl hosszú telkünk van, így az egyik felében vannak a nagyok (roti és am.stef-is) elkerítve. Viszont nálunk a lakásban van egy mini yorki, aki a gyerekszobából ki van tiltva, de a nappalibólé nem. A gyerekem is itt van, csúszik mászik, és ő is megfogdossa a kutya játékát...(kutya rendesen fürdetve van, és takarítás is rendszeres) Az, hogy mi lesz vele odakint szerintem nem lesz nagyon nagy baj.

Szerintem kerítsetek le a nagyobb házi kedvencnek egy kis részt, és így elkerülhetitek a baleseteket. Ha meg viszitek őt is sétálni, akkor meg nem lesz az eb mozgásigényével sem semmi baj..

(én sem vagyok a nagy agyonsterilizálás híve, mert nem burokban akarom nevelni a gyereket)

Amúgy meg nem állhatok mellette mindig! Van olyan ismerősöm akinek a manója, még a macskakakit is megkóstolta. Az csak egy dolog volt, hogy a virágok földjét kiette a lakásban, és általában a nemes penészes földre utazott. Semmi baja nem lett a kicsinek, ő már 2 éves. (megjegyzem szerintem egy játszótéren ahol millió ember megfordúl és ki tudja az esti vagány tinik miket nem csinálnak a játszótéren ott nagyobb a fertőzés..szerintem)

2009. márc. 27. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 3 kutyánk van, kertes házban lakunk, babánk 13 hós. Együtt játszik a gyerek a kutyákkal :))) Lelkesen hordja nekik a fát, hogy rágcsáljanak :) Imádja nézni ahogy a 3 kutty játszik egymással, közben hatalmasakat sikongat nekik :) Nincs és nem is lesz elkerített rész, megtanulnak szépen egymás mellett élni és viselkedni, mind a kutya, mind a gyerek. A kutyák megtanulták, hogy a gyerek pokrócára vagy játszó-szivacsára nem mehetnek, a gyerek megtanulta, hogy a kutyák tányérjából nem lopkodjuk ki a kaját miközben eszik a kutya :)))

Nálunk ez generációk óta teljesen természetes, hogy a kutya és a gyerek egymás mellett nő fel elkerítés nélkül :)

2009. márc. 27. 20:31
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat
2009. márc. 28. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!