Éjszaka átalvásos kérdés?
Az én 14 hós fiam is az utóbbi napokabn korábban kelt a szokottnál és ő is nyűgös utánna de visszaaludni meg az Istennek sem akar!Szóval ne add fel,próbálkozz minden reggel visszaaltatni és egyszer majd csak át áll a szervezete!Ne vedd ki ha csak nem kel tisztába tenni,ne szólj hozzá,ne világosítsd ki a szobát semmi csak szoptasd meg és tedd vissza a kiságyba,esetleg cumi ha használtok!
Kitartás!
Az én kisfiam is 5 hónapos. Eddig 8 után kelt, ami tolódik kifelé korábbra. Szerencsére 7:20-nál korábban, ha fel is kelt, még addig vissza tudtam altatni.
3 hónapos koráig napi 5, max. 6-szor evett.
Most így néz ki egy napja (tegnapi, mert kis tolódások vannak):
szopik:
1:50, 4:27, 7:30, ezt követően már nem tudtuk vissza altatni. Majd 8:20 szopi, 10:30, 13:45, 17:00, 20:20, 22:40
Ma: 1:00, 4:50, 8-kor kelt, s 8:20 szopi, 10:35, 14:32.
Elég gyakoriak lettek a szopik. Elég fárasztó. Férjem pl. már alig várja, hogy végig aludja az éjszakát. De mivel mostanában nem hízik úgy, ahogy eddig, így én nem bánom, azt leszámítva, hogy nagyon fáradt vagyok, hogy fel kell szopizni ilyen gyakran.
Szia! Igen létezik a tejpépek között is HA-s. Én csak a milupást ismerem, de biztosan van más fajta is! Szerintem már nyugodtan adhatsz neki ilyesmit, de biztos ami biztos kérdezz rá a dokitól is. Ezek 4 hós kortól javasoltak. Sima lyukú cumin esélytelen hogy kijöjjön a tápszeres tejpép. Én vettem hozzá egy hasított lyukút. (variábilis)Itt a link. [link]
Sokkal laktatóbb tőle a kajcsi, kb 2 kanállal szoktam tenni a tápszerébe, hogy egy kicsit megsűrítse. Eddig úgy néz ki, hogy bevált. És ízlik is neki! Remélem sikerül nektek is. Ha kérdésed van írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!