Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes babának szoptatás...

Anyatejes babának szoptatás előtt adjátok a "jó éjszakát" tejpépet?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert most adnám először neki, de csak szopizás közben alszik el. Így csak előtte adhatom, gondolom nem okoz gondot, de azért megkérdezem, hátha nem jól reagálnak rá a babák így. (félévesek vagyunk)
2009. márc. 27. 18:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fél7-kor kap tejpépet és 8kor alvás előtt tejcsit. Aztán egész éjszaka durmol:)
2009. márc. 27. 18:48
 2/12 anonim ***** válasza:
anyatejesnek én nem adnék
2009. márc. 27. 18:51
 3/12 anonim válasza:
Szia én fél 8-kor adok neki Sinlacot (tejpép), ami szerintem a legjobb, majd 8 kor megyünk fürcsizni,aztán egy fél óra játék és fél 9-9 között már durmol is. De ahány baba, annyi szokás.
2009. márc. 27. 18:53
 4/12 anonim válasza:
18.53-as válaszoló vagyok. Az én babám is még mindig szopizik, de azért már estére kell neki a tejpép, hogy jobban jól tudjon lakni.
2009. márc. 27. 18:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 27. 19:12
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
De ez nem megy a szopi rovasara?En nem adnek,mert akkor utanna kevesebbet szopizik ra,nem lehet?Nem mered le kivancsisagbol?Bar lehet a szopi ennyi idos babonal inkabb mar amolyan "esti altatos anyucis osszebujos dolog" es csak ugy mellekesen megszivja magat:-)Biztos ami biztos hogy kitarson.Edes kis manocska!
2009. márc. 27. 19:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok,ja hogy most adod elosszor?!En ejjelre elosszor nem adnek neki ujat.Probald ki nappal.Bar ezek a tejpepek mar nagyon jo minoseguek,de nehogy legyen benne valami osszetevo,amire ne adj isten allergias lehet.Inkabb nappal kiserletezz,ha semmi kiutes vagy hasfajas vagy barmi,akkor add neki ejjelre!Szerintem.
2009. márc. 27. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:
7 hónapos a kislányom. 3 hete eszik főzeléket és tejpépet. Eddig csak anyatejes volt. Fürdés előtt fél órával szoktam adni neki tejpépet. Fürdés után uyanúgy szopizik, mint eddig, úgyhogy nálunk nem megy a szopizás rovására. Így nyugodtabban alszik éjjel.
2009. márc. 27. 20:58
 9/12 A kérdező kommentje:
Azért adok neki este, mert szerintem már nem elég az esti tejmennyiség, ami mint tudjuk, kevesebb mint napközben. Abból gondolom, hogy gyakrabban ébred éjjel egy ideje. Meg sokkal hamarabb kieszi, mint régebben. Úgyhogy szerintem hamarabb megéhezik, azért "nem hagy aludni" :) De kipróbálni tényleg először inkább napközben fogom a tejpépet.
2009. márc. 27. 21:30
 10/12 anonim ***** válasza:

7 hósak vagyunk, nekem van tejem bőven, de a kislányom egy ideje gyakrabban ébredt éjszaka.

6 hótól eszi a tejpépet és utána ugyanúgy szopik mindkét mellből, azóta csak reggel 6kor ébreszt.Fürdés előtt fél órával adom kanálból, mert sajnos nem igazán tudja hogy a cumisüveg mire való.

2009. márc. 27. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!