Mikortól mertétek a babátoknak adni a babakekszet? Pont 6 hosan vagy előbb?
Figyelt kérdés
jövöhéten töltjük a 6 hot és nem tudom mikor merjem neki a gyümipéppbe tenni.kezébe mikor lehet adni?2009. márc. 27. 15:12
1/2 anonim válasza:
Én 4 hónapos kortól adtam neki, de utólag tudtam meg, hogy 6 hónapos kortól lehetett volna. (A dobozon 4 hónap van, de van benne liszt, amit nem lehetne 6 hónapnál előbb adni.)
Nem lett tőle semmi baja.
Rágcsálni kb. 7 hónapos kortól kezdte, előtte nem tudott vele mit kezdeni.
2/2 anonim válasza:
Kisfiam 8,5 hós de még mindig nem merek neki kézbe adni, mert csak alul van egyelőre 2 foga és azt vettem észre, hogy akár nagyobb darab ételtől is fulldoklik szegény. Én még várok, hátha a felső fogak kijövetele után jobb lesz a helyzet (remélem). Pépbe én csak úgy adom, ha teljsen szétmálik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!