Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hós babának adott már...

8 hós babának adott már valamelykőtök bolti tejet, vagy kecsketejet? Hígítva?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Szia!Az én kisfiam 8 honapos,4 napja adok neki minden reggel 150ml-t felforralva hígítva!Semmi baja,imádja?Miért kérdezed?

Ui:akinek nemtetszik lepontozhat :-))))

2009. márc. 27. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Az én kislányom is 8 hónapos és ő is iszik minden reggel 1 dl körül de szigorúan pohárból úgy mint a nagyok és nagyon tetszik neki. Engem se nagyon érdekel ha lepontoznak.
2009. márc. 27. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztél,hogy lepontozhasd a válaszolókat?Ha meg nem Te voltál,akkor kapja be aki megtette!
2009. márc. 27. 15:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi igaz még tejet nem iszunk, de már joghurtot eszünk 10 óraira. Ja és a lepontozoknak üzenem, hogy doktornő tanácsára, mert hogy nem eszi meg a tápszert!!!!

6 hós baby anyukája

2009. márc. 27. 15:10
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem azért kérdeztem, hogy lepontozzam a választ!!! Szóval nem én voltam!!! Nekem 8 hós a fiam és már adnék neki tejet, engem sem érdekel a sok "csak 1 év után" lehet adni válaszoló.

Az elsőtől kérdezném, hogy milyen tejet adsz és magába, vagy higítod?

Már nekem is elegem van ebből a nem lehet a babának semmit adni felfogásból!! Mert egyeset tényleg túlzásba viszik, pedig ha tudnák, hogy ők mit kaptak az anyáiktól.

2009. márc. 28. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia ne haragudj de nem mindennap érek rá netezni az első vagyok. Én tehéntejet 1,5%-osat hígítatlanul adom a kislányomnak pohárból.
2009. márc. 30. 09:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocsi,az utolsónak üzenem,hogy AZ ELSŐ ÉN VOLTAM!!!!És 2,8-as bolti Milli tejet adoka kisfiamnak, forralva és egy harmad része víz.Az 1,5 ös nem olyan tápláló.
2009. márc. 30. 10:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Tehéntejet higitva lehet adni,kecsketejet viszont 18 hónap után.
2009. ápr. 15. 21:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én babám 6,5 honapos volt mikor elkezdte inni a bolti tetrás tejet ami 2,8 százalék zsirt tartalmaz mivel a doki mondta azt már adhatom neki semmi higgitás nem kel hozzá!Igaz nem sokat szokott inni belöle mert még van tejem,de ha adok az kb 180ml és csak picit meglangyositva kapja meg azzal keverem a pépes ételeket!!!
2010. jan. 31. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!