Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szörcsögés fogzás miatt lehet?

Szörcsögés fogzás miatt lehet?

Figyelt kérdés
6 hónapos kisbabám tegnap estétől szörcsög. Nincs más baja, nem lázas és a kedve is jó. Elmúlhat anélkül, hogy bármi gond lenne?
2011. júl. 1. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, mivel az én 3 hónapos lányom oltás utáni napon kezdett el szörcsögni aztán lett egy pici hőemelkedése. Mivel itt a hétvége én tegnap elvittem dokihoz, aki antibiotikumos orrcseppet írt valamint éjszakára nasivin orrspray és cebion cseppet is kap. Ő is jó kedvű végig. A dokink azt mondta nincs baj de hogy ne forduljon komolyra így kezeljük aztán hétfőn vissza megyünk hogy megnézze. Egyébként sokkal jobb már neki. Jobbulást!!!
2011. júl. 1. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Kislányom is nemrég szörcsögött meg hapcizott!7 honapos. Annyira szörcsögött hogy néha nem tudott szopizni. Bár orrspray nélkül de porszivos orrszivoval leszivtam neki reggel meg este. Kb egy hétig volt igy megfázva, dokihoz nem vittem mert jol volt.Aztán elmutl.
2011. júl. 1. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! NA mi újság? Elmúlt a szörcsögés?
2011. júl. 9. 16:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést. Elvittem orvoshoz, nem volt piros a torka, csak nátha. Tegnapra elmúlt a szörcsögés. Jól van!:)
2011. júl. 9. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!