Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyucik, apával hányszor...

Anyucik, apával hányszor vagytok együtt egy héten vagy hónapban?

Figyelt kérdés

őszintén :)

mi jó esetben heti 2x :S

2011. jún. 30. 22:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mi is heti kétszer, néha háromszor.De elég is, pedig nagyon szerelmesek vagyunk, még 7 év után is.Nem a mennyiség számít, hanem a minőség.Érdemes is 2-3 napot várni egy együttlétre, mert annál jobb, mert addigra szétrobbanok, úgy kívánom.:)Őt a munkája terheli le, én a kicsi körüli ugrálásban fáradok el, így a többi napokon örülünk annak, hogy fekszünk egymás mellett.Ő simogatja a hátam, én a lábát, és ennyivel beérjük:)Sokszor esténként már beszélgetni is nehéz a kimerültségtől.A gyerek előtt minden nap együtt voltunk.
2011. júl. 1. 07:22
 12/23 anonim ***** válasza:
Nálunk heti 5-6 a minimum!De van olyan is hogy minden nap! :)
2011. júl. 1. 07:32
 13/23 anonim ***** válasza:
heti 2* 3*,de ez igazából nem a gyerektől függ,nekünk igy jó a házaséletünk,régebben volt napi szinten,de azt tapasztaltuk,hogy úgy inkább elrobotosodik a dolog,és mi szeretünk egymásra koncentrálni,úgy igazán,igy mard a heti 2,3 alkalom,persze a délutános a párom van hogy hetente csak 1*.
2011. júl. 1. 07:52
 14/23 anonim ***** válasza:
59%

Hetente???????:DDDDDDDD

Röhög a májam!!!Örülök ha havi 2 van!Az én férjem sajnos nem egy "tipikus férfi"és nem is volt az soha:(.

2011. júl. 1. 08:04
 15/23 anonim ***** válasza:

Van, mikor kéthetente, van, hogy hetente, de ha belejövünk, akkor heti 3-5* is. Hála az égnek inkább az utóbbi van már többségben.

Mikor még nem volt gyermekünk, heti 5-6* együtt voltunk legalább.

2011. júl. 1. 08:09
 16/23 anonim ***** válasza:

Gyerek előtt volt hogy 3x-4x voltunk együtt. Mióta megszületett kislányunk azóta kb 2 hetente van 1-2 :S

Nagyon szeretnék rajta változtatni. A minősége viszont sokkal jobb. A mennyiség a probléma :(

2011. júl. 1. 08:15
 17/23 anonim ***** válasza:

2 nem kevés, ha neked is és neki is elég :)

mi kevesebb, szülés után fájdalmaim vannak és ezért többször átgondolom előtte a dolgot. :( remélem hamarosan jobb lesz

2011. júl. 1. 08:37
 18/23 anonim ***** válasza:

Van/volt hogy minden nap.Ha a kislanyunk is engedte.Kulfoldon elunk haza kellett jonnunk megcsinaltatni az anyakonyvet picurnak a ferjem nem tudott sokaig maradni.

Ezt figyeljetek:

Utoljara APRILIS 21 en voltunk egyutt ugye mondanom sem kell majd megorulok!!!!!Julius 7.en este repulunk szerintem a repter kozepen meg fogom eroszakolni!!!:D

2011. júl. 1. 08:42
 19/23 anonim ***** válasza:

Férjem külföldön dolgozik,havonta jön haza 3 napra abból 1 alkalommal vagyunk együtt.Nagyon karcsú! A baba születése óta nem valami fényes a helyzet.Azt hiszem mi abba a kategóriába tartozunk,akiknek rosszabb a házassági élete a szülés után.Mi lehet az ok? Nem apa körül ugrálok amikor haza jön,de persze nincs elhanyagolva és jó pár kiló rajtam van,ami szerintem szintén hátrány.

De reménykedem,hogy egyszer ez megváltozik,ha nem akkor nincs egymás mellett helyünk.

6,5 hónapos kislány édesanyukája

2011. júl. 1. 08:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Heti 4-5 alkalommal.

Régebben,a baba előtt szinte mindennap együtt voltunk,de én mostanában hamarabb elfáradok napközben.

2011. júl. 1. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!