Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Szerintetek holnap...

Anyukák! Szerintetek holnap megkapjuk a családi pótlékot és a gyest?

Figyelt kérdés
Kártyára szokták nekem utalni. / egy gyermekét egyedül nevelő anya /
2011. jún. 30. 21:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

sziasztok

az rendben van, h ezt leírják a honlapon, DE vajon holnap ki megy be, h az utalást elintézzék? ÉS az is ott van, h csak tájékoztató jellegű!

Tehát okosabbak nem lettünk most, na de holnap megvilágosodunk!

2011. jún. 30. 22:05
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

isztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a kormánytisztviselők jogállásáról szóló 2010. évi LVIII. törvény 63/A. §-ában meghatározott Kormánytisztviselők Napja,

2011. július 1-je munkaszüneti nap.

A Magyar Államkincstár a számlavezetési körébe tartozó ügyfelei részére szünetelteti ügyfélfogadását és pénztárszolgálatát, de az országos elszámolásforgalmi rendszerekben (GIRO, VIBER, PEK, KELER) indított és fogadott, valamint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az OTP Bank által elszámolásra továbbított tranzakciókat az érintett számlákon elszámolja, valamint teljesíti a július 1-jei értéknapra benyújtott átutalási megbízásokat is.

A Magyar Államkincstár az értékpapír-nyilvántartási számlával rendelkező ügyfelei részére is zárva tart, a TeleKincstár és a WebKincstár szolgáltatás pedig a munkaszüneti napokra vonatkozó üzemidő és megbízás befogadás rendje szerint működik.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy pénzügyi kötelezettségeik teljesítésénél és értékpapír-forgalmazás vonatkozásában a 2011. július 1-jei kincstári munkaszüneti napot a fentiek szerint figyelembe venni szíveskedjenek.

Budapest, 2011. június 28.

No én ezt találtam, hogy az amúgy is nehezen érthető utalásosdit bonyolítsuk.

Ha jól értelmezem hétfőn, kapjuk számlára a pénzt, ha rosszul, akkor csak kedden...

2011. jún. 30. 22:07
 13/21 anonim ***** válasza:

"kitől kérdezed?"

Attól aki lepontozott!

első voltam

2011. jún. 30. 22:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy egyedül neveled vagy sem, egyet vagy többet akkor is csak úgy kapod meg mint bárki más... És holnap úgyis meg tudod ha nem lesz rajta akkor csak hétfőn ami igazán valószínű.
2011. jún. 30. 22:09
 15/21 anonim ***** válasza:

Na kapott ma valaki gyes-t, vagy családit?

Én nem.

2011. júl. 1. 08:42
 16/21 anonim ***** válasza:

szia !

én sem..itt már csak a hétfő marad OTP-s vagyok amúgy.

2011. júl. 1. 08:48
 17/21 A kérdező kommentje:
Én sem.. én is OTP-s vagyok.. pedig ma akciós a tescoban a johnsons törlő csak 300 forint hétfőn már tuti nem lesz belőle :(
2011. júl. 1. 09:18
 18/21 anonim ***** válasza:

én most kaptam 150 forintért babatörtlőkendőt

a BEST 100 asban nálatok van kedves kérdező ilyen bolt?

a popositörlő neve: baby tender

2011. júl. 1. 09:49
 19/21 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos én Ceglédi vagyok.. csak rossmann, dm , spar, penny, tesco, lidl meg aldi van :(
2011. júl. 1. 11:37
 20/21 anonim ***** válasza:

szia

én meg debreceni itt meg lidl nincs pedig örülnék :)

akkor a popsitörlőnek lőttek !

2011. júl. 1. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!