Anyukák! Szerintetek holnap megkapjuk a családi pótlékot és a gyest?
sziasztok
az rendben van, h ezt leírják a honlapon, DE vajon holnap ki megy be, h az utalást elintézzék? ÉS az is ott van, h csak tájékoztató jellegű!
Tehát okosabbak nem lettünk most, na de holnap megvilágosodunk!
isztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a kormánytisztviselők jogállásáról szóló 2010. évi LVIII. törvény 63/A. §-ában meghatározott Kormánytisztviselők Napja,
2011. július 1-je munkaszüneti nap.
A Magyar Államkincstár a számlavezetési körébe tartozó ügyfelei részére szünetelteti ügyfélfogadását és pénztárszolgálatát, de az országos elszámolásforgalmi rendszerekben (GIRO, VIBER, PEK, KELER) indított és fogadott, valamint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az OTP Bank által elszámolásra továbbított tranzakciókat az érintett számlákon elszámolja, valamint teljesíti a július 1-jei értéknapra benyújtott átutalási megbízásokat is.
A Magyar Államkincstár az értékpapír-nyilvántartási számlával rendelkező ügyfelei részére is zárva tart, a TeleKincstár és a WebKincstár szolgáltatás pedig a munkaszüneti napokra vonatkozó üzemidő és megbízás befogadás rendje szerint működik.
Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy pénzügyi kötelezettségeik teljesítésénél és értékpapír-forgalmazás vonatkozásában a 2011. július 1-jei kincstári munkaszüneti napot a fentiek szerint figyelembe venni szíveskedjenek.
Budapest, 2011. június 28.
No én ezt találtam, hogy az amúgy is nehezen érthető utalásosdit bonyolítsuk.
Ha jól értelmezem hétfőn, kapjuk számlára a pénzt, ha rosszul, akkor csak kedden...
"kitől kérdezed?"
Attól aki lepontozott!
első voltam
Na kapott ma valaki gyes-t, vagy családit?
Én nem.
szia !
én sem..itt már csak a hétfő marad OTP-s vagyok amúgy.
én most kaptam 150 forintért babatörtlőkendőt
a BEST 100 asban nálatok van kedves kérdező ilyen bolt?
a popositörlő neve: baby tender
szia
én meg debreceni itt meg lidl nincs pedig örülnék :)
akkor a popsitörlőnek lőttek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!