Szerintetek Április 2-ára megkapjuk a családi pótlékot? (bankszámlára utalósoknak)
Figyelt kérdés
jó lenne tutira tudni!köszönöm válaszaitok.ugye egyébként én általában 3án szoktam megkapni,de az most szombat lesz.köszke2010. márc. 31. 08:11
1/6 anonim válasza:
Nekem mindíg vagy elsején vagy másodikán utalták!!
És akkor is estefelé lesz rajta!!!:)
2/6 anonim válasza:
Ált én is megkapom 2 körül(OTP).Remélem most is így lesz,mert nagyon sokadika van már:)
3/6 anonim válasza:
A MÁK honlapján az áll, hogy 1-jén utalnak az egész országban...2.-a meg munkanap, tehát ha minden jól megy, igen...én is nagyon várom, mert hó vége + húsvét...kicsit sok egyszerre :(
4/6 anonim válasza:
és szerintettek a gyedre van esély?aki utalva kapja
5/6 anonim válasza:
Szerintem a családi pótlék péntekre tuti itt lesz, én OTP-s vagyok, és másodikán mindig megkapom (kivéve persze, ha elseje ünnep, vagy hétvége). A GYED-re viszont csak jövő héten számítok. Azt 5-e fele szoktam megkapni.
6/6 anonim válasza:
Csepelen a postait is utalták már megkapták egy csomóan!Mi kártyások is tuti kapjuk 2-án!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!