Béres Cseppet milyen idős kortól kaphat a baba?
Nekünk a Cebion multivitaminját ajánlotta a dokinéni. Ez is étvágygerjesztő, mert tele van vitaminokkal. Én bérest még magamnak sem veszek.
Vidd el többször levegőzni, az is hatásos étvágygerjesztő:)
A Cebion csepp aszkorbinsav, tehát C-vitamin. Semmi egyéb vitamin nincs benne.
Béres cseppet 6 hós kortól szokták ajánlani az orvosok, testúlykilónként 1 cseppet. Viszont mellé ajánlatos a c vitamin, mert ez segíti a felszívódását.
Érdemes gyümilébe csepegtetni, mert önmagában eléggé fémes íze van és sok gyerek nem issza meg.
4 éves orvostanhallgató :)
5-6 hós babáknak már szokták javasolni a Bérest, már egészen nyugodtan szedhetitek.
A te babás 8500 gramm, neki naponta 8 cseppet nyugodtan adhatsz, plusz mellé a c vitamint. Akár egyszerre is pl: minimum 50-60 ml almalé, bele a max 8 csepp Béres és minimum 5 csepp Cebion.
(Ha eléri a 8800 grammot, mehet neki a 9 csepp)
A Béres mellé nem kell Multivitamin.
Egyébként a vas is étvágygerjesztő, de ha Bérest szedtek, akkor ez sem kell külön.
Esetleg egy vérképet csináltathattok, és mostanában nagyobb településeken elérhető vizsgálat az élővér-elemzés( fizetős, sajna). A laboreredményt mutassátok meg a gyerekorvosotoknak (vagy ha jobban megbíztok a háziorvosban, akár neki is), hogy mit javasol...
sötétlátóteres mikroszkóppal végzett élővércsepp-analízis:
(kb 5-15 ezer ft-ig bármilyen árat kérhetnek, én pl 6 ezerért csináltattam meg)
Még az jutott eszembe, hogy az étvágytalanságot okzhatja vmiféle gyenge gyomor/vagy bélfertőzés is, ezt kiküszöbölni nagyon jó a Normaflore.
intenzív kúra: napi 2 ampulla kevés gyümilével keverve kb 2-3 hétig.
Az első vagyok.
Én a Cebion multivitaminját írtam, amiben nem csak C vitamin van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!