Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Masnak is van ugy, hogy mar...

Masnak is van ugy, hogy mar 7kor elalszik a picije? Es hanykor kel?

Figyelt kérdés
nalam mar 7,vagy 7:30kor alszik a babam,nehez ot tovabb fent tartani,de nem is akarom ha almos,reggel 7ig alszik,csak meg 2szer fel kell.bar ehes szerintem,mert mindig eszik.de megis rakerdezek gondoltam,hogy nem e azert kell mert koran alszik?
2009. márc. 27. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
6 hetesen már végig aludta az éjjelt este 8tól reggel6ig.most 5 hónapos,este már 7kor alszik,viszont újra 2-3x kel éjjel szopizni.először olyan 10:30-12:00körül,majd 3-4körül és reggel 6kor végleg.
2009. márc. 27. 12:11
 2/7 A kérdező kommentje:
mintha csak en irtam volna,nekem is igy volt nekem is kb.2honapossan ataludta mar az ejjelt,de 4honaptol kezdett megint kellni.akkor masnal is van igy;)koszike;)
2009. márc. 27. 12:14
 3/7 bobocka ***** válasza:
Az én 5 hónapos kisfiam is 7, 7.30kor mar alszik, ebred meg enni 12,vagy 1korul aztan felsir 5kor, de nem ehes, majd 6-7kor kel, akkor eszik is onnantol fenn van:)
2009. márc. 27. 12:16
 4/7 bobocka ***** válasza:
Az utolso vagyok, nekem sosem aludta meg at az ejszakát, sot kisebb koraban pocifájós volt, volt hogy hajnal 4kor aludt csak el
2009. márc. 27. 12:17
 5/7 A kérdező kommentje:
nekem is 2hos.koraig hasfajos volt,akkor mar 4tol fent volt es orditott szegenykem.remelem eljon az az ido amikor atalusszak az ejjelt mert nagyon faraszto.
2009. márc. 27. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk ugy megy, hogy este fél7 7 körül elalszik, és reggel fél 7 körül ébred. Éjjel végig alszik. Ez kb 4hos kora körül állt be, 6hos kora körül kb 2hétig ébredt de csak enni és azota ism alszunk ejjel. Most 30án lesz 8hos. Szerintem idővel nálatok is beáll, mikor napközben már eszik eleget:)

Jo babazast!

2009. márc. 27. 12:46
 7/7 A kérdező kommentje:
koszike,3hete kezdtuk a hozataplalast,meg nem eszik meg sokat,gondoltam ha megeszik tobbett lehethogy nem kell fel mar este.jo lenne;)koszike a valaszod
2009. márc. 27. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!