Hogyan alakíthatnék ki valamilyen rendszeres napirendet a 11 hós babámnál?
Egy biztos pont van az esti fürdés 7 körül. Aztán szopi, majd egy kis tejpép és alvás.
A többit 3-4 naponta variálja. A reggeli kelés most éppen 5.30 körül van pedig eddig 6.30 volt.
Tízórai 10 körül, ebéd 13 körül. Reggeli keléstől függően tolódik persze előrébb-hátrébb. Egyszer ebéd előtt máskor meg utána alszik. Ha du. még bealszik az uzsi eltolódik 17.30-18-ra és így este nem éhes annyira. Éjszaka felkel enni 1x.
Mit kéne csinálnom, hogy ne legyen ilyen káoszos a dolog?
szerintem az esti evést úgy növelheted hogy az uzsi ha későn van épp csak az éhségét csapja el harmad akkora adag legyen mint a normális- így nem lesz éhes de a több vacsi jól fog esni, és ígyhátha nem kel fel éjszaka
a világosság miatt kel sztem korábban, valahol azt olvastam hogy később kell lefektetni őket- de ezt még nem próbáltam-úgy gondolom majd az óraátállítással megoldódik..... meglátjuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!