Mennyi a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény? Bőv. Lent.
szia!
vannak önkormányzati támogatások is. tüzelési segély (fa), étkezési támogatás "x" hónapra, egyszeri pénzbeli támogatás ezeket lehet választani ha a bevétel 33000 alatt marad /fő. Én páromat letagadtam, egy szobában egyedülállóként jegyeztettem fel magam a gyerekkel (38at kapok a gyerek után tehát meg is kaptam) azt mondtam apuka 10-15 ezerrel támogat talán havonta, a gyerekkel kaptunk télre 5 mázsa fát. (azt sógoroméknak kértem ki mert 110.000 a bevételük a devizás lakáshitel meg 80 ezer a barátnője 3 éve agyvérzést kapott kap 40000 rokkant nyugdíjjat 20 a gyógyszere) és most majd megyek pénzért 60000 forintot adnak ha minden igaz azt elrakom a gázszámlára meg kikérem megint a fát mert idén nővéreméknek is kelleni fog majd a segítség.... Megéri kivenni amit lehet... Ne hagyd bent mert elviszi előled más (akár még csak az önkormányzati dolgozók is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!