Átválthatok zacskós tejre ha tápszeres a babám? ( 12 hós ) <szőke kék szemű baba >
Az én babám 4 hó-s kora óta házi tejet iszik, illetve időnként boltit is. Szerencsére semmi gond nem volt miatta. Alig vártam hogy lecseréljem a tápszert.
Egyébként a tápszerek után a gyerekorvosok jutalékot kapnak, meg az új szabályok mondatják velük, hogy ne igyon tejet! A zsírtartalomtól meg nem kell félni ( bár én higítom a házi tejet), de a picim 9 hó-s és egy örökmozgó, tehát lemozogja.
4 hósnak házitej????????????Hát , bátor vagy, aztán majd ha pár évesen tejérzékeny lesz akkor bánhatod a butaságod.
Én nem adnék még neki, ha szőke kék szemű, akkor meg pláne nem , mert ők hajlamosabbak az allergiára. Legalább fél évet várj még vele. 17 hós lányomnak sem adok még házitejet, 15 hós koráig szopizott, azóta junior gyerekitalt iszik.
nekem a védőnő mondt, hogy 12 hós kortól, óvatosan - ahogy írtad is - bevezethetem.
A tápiba keverj bele egy kicsit, így meglátod, hogyan reagál rá. (Én a 240 ml tápit úgy csináltam, hogy 210 táp, 30 tej, 3 napig, majd 180 táp, 60 tej)
Én mindig 1,5%-os tejet veszek, azzal csináltam.
De mindezt akkor, ha a családban semmi tejérzékenység nincs!
Off: nem mindegy, milyen a gyerek szem/hajszíne? :)
és azt miért írtad le hogy szőke és kékszemű?.
mi köze ennek a tejhez?.
"Junior tejitalt iszik"
Mert az aztán jobb egy másfél éves kisgyereknek, mint a házitej.. Ki tudja mi van abban is? Régen sem volt tápszer, pláne ennyi féle, mégis felnőttek a gyerekek. Nem hiába a sok tejérzékeny gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!