Hogyan kell használni a babafürdetö krémet? (gyogyszertári)
Figyelt kérdés
Azt nem mondta el a doki, hogyan használjam!
Kenjem be vele a baba börét? Vagy a vizbe kell tenni?
Ha a vizbe teszem, akkor darabos lesz, és nem oldodik fel a krém!!
Ti hogyan használjátok?
A krém neve: unguentum...
köszi a válaszokat!
a baba másfél hetes
2009. márc. 27. 09:48
11/17 anonim válasza:
Én is úgy használom, hogy pumpás adagolóba teszem, rá egy kis víz és jól összerázom. Akkor jó, ha olyan folyékony szappan sűrűségű.
12/17 anonim válasza:
Nekünk volt frotír fürdetőkesztyűnk, arra tettem egy kicsit és azzal dörzsöltem szét a vízben! Nekem soha nem volt darabos!:)
13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm! Kiprobálom mindegyik tanácsot, és amelyik beválik ugy csináljuk! Köszönöm a segitséget!
2009. márc. 27. 10:25
14/17 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is a baba bőrére kenés működött a legjobban. Én olyankor átmaszíroztam a babámat, nagyon szerette, utána jött a fürdés!
15/17 anonim válasza:
Mi úgy csináljuk h beletesszük egy kicsi üres lekisüvegbe, vízzel összerázzuk, és utána 1-1,5 percre mikróba betesszük, szépen feloldódik.
16/17 anonim válasza:
Szia!
Én egyszerüen csak receptet kértem a dokitól amit a gyógyszertárban kevernek. Az sokkal lágyabb finomabb. Sztem kérj receptet a dokidtól és nem kell szórakoznod vele feleslegesen. Én is a babára kenem amúgy mert testápoló is és a babamasszázs nagyon jó a fürdés elött. Sok sikert!
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ és jo tanácsot! A baba masszázst azt nagyon szereti, minden fürcsi elött csinálom, de még sokat sirogatunk ha meztelen :-D de még olyan picike, remélem ez változni fog! :-D
2009. márc. 27. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!