Nyaralás babával. Mi az amit tuti ne hagyjunk otthon?
10 hónapos lesz fiam mikor megyünk, és erősen gondolkozom miket kell vinni, semmi fontosan nem szeretnék itthon hagyni.
Eddig ezek vannak a listámon:
-lázmérő,nurofen
-valamilyen szúnyog,bogár irtó a picinek, de milyen???hiszen felnőtt krémet neki nem lehet használni..
-természetesen rukák, pelus, úszó pelus,úszógumi
-napvédő krém
-játék,cumi
-étel, én főzök neki, vihetek fagyasztva hűtő táskában?
-babakocsi,kis fürdőkád
-???
hogy folytatódik ez a lista???
első baba,első nyaralás vele:)
köszi nektek is.Mi augusztusban megyünk,de már most elkezdtem írni a listát én is:)Lehet korai, de annyi minden kiesik mostanában a fejemből, hogy inkább írogatok úton-útfélen:)
Amúgy szoptatok,szóval még az is kérdéses hogy fogom megoldani, ha mondjuk a parton leszünk...mert az én drága kisfiam igaz már mindent eszik, de nagy "cici-fan"naponta többször is kéri:)
Ja és ha fürdök a Balcsiban, akkor szoptatás előtt le kéne mosnom a mellem, vagy nem lesz semmi baja ha nem mosom le?
Mi idén júliusban megyünk Bulgáriába, akkor 9 hós lesz a kisfiunk. A párom buszsofőr, és egy csapatot viszünk ki buszba. Én is már írom össze, hogy mi kell neki, bár minekünk már nem első nyaralás így, csak első lesz külföldön ;) Rengeteg mindent nem tudunk vinni, de a legfontosabbakat igen... eddig, amiket írtatok, én is felírtam, meg előtte a dokival beszélek, hogy miket javasol még... Én arra is gondoltam, hogy mivel kb. 18óra lesz az út, ha nem kell sokat várnunk a határon, ezért én úgy gondoltam, hogy a busz padlóján középen kényelmesen elfér egy nagyobb mózeskosár, és azt veszek neki, és abban altatom éjjel, amikor utazunk... az csak kényelmesebb, mint a bébihordóban egész úton. nem? Nektek mi a véleményetek erről? 10napig leszünk oda :) Oda miket írjak még fel? szerintetek mit kell még vinnünk?
Előre is köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!