Babakocsira napellenzőt hol vehetek? Vagy mivel mással oldható meg, hogy ne süssön a nap a szemébe? Egyébként Graco Mirage a babakocsi márkája.
Nekem is Garco babakocsim volt, bármyilen bababoltban kapsz pár ezer forintért, nem kell, hogy Graco legyen
Az enyém Bubu volt, mikor eladtam a babakocsit, azt is oadadtam.
(2E ft ba került, de már megszűnt bolt ahol vettem)
De ez volt az egyik dolog a sok közül, amit tök felsleges volt megvenni.
A msik a strandsátor.-(((
Alig használuk: amíg kicsi volt, addig ott volt a kupol, vagy hordozó árnyékolója (TS-es kocsi), amikor meg nagyobb lett gyerek állandóan tekergette.
Ez például?
Bár ha már nagyobb a babád, nem biztos, hogy jó!
Nem olyan drágán vannak, a mária bababoltban (Bp.), napernyők!Kb 2000ft körül!
bebibolt.hu a honlapjuk
Textil pelus, és 2 db csipesz.
De ez csak fekvő babánál működik. Onnantól kezdve, hogy megemeled a háttámlát, hogy nézelődni tudjon, nem lehet pelenkával eltakarni a kilátást.
Mi a sport kocsinkhoz kaptunk napernyőt is, de egyszer sem használtuk még...
teszveszen vettem ilyet:
amúgy én nagyon szeretem, mindig használom, enélkül el sem tudunk indulni sehová.
15:44-es vagyok
az én kislányom nagyon érzékeny szemű és a hiába járunk mi is késő délután vagy délelőtt sétálni, óhatatlan, hogy erősebben süssön a nap vagy erős legyen a fény itt-ott. nálunk nélkülözhetetlen kiegészítő. ha nagyon nagyon erős a fény odakint akkor babanapszemüveget adok rá, különben üvölt és forgatja a fejét jobbra-balra a fény elől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!