Tápszeres mamik! Hogy mentek el otthonról hosszabb időre, mint két óra?
Figyelt kérdés
Pl. Margitsziget? A tápi 2 órán át jó, ha minden igaz, hogy készítetek újat? Forralt víz, stb?2011. jún. 29. 12:49
1/10 anonim válasza:
Ugyan én nem vagyok tápszeres anyuka, de tudom a választ. Egy pet palackban viszel forró vizet (alufóliába betakarva vagy termoszban), egy másik edénykében pedig a tápszert. Ha eljött az etetésidő, összekutyulod a cumisüvegbe. Ha pedig mégis kihűlt a víz, akkor bármelyik étterem/kifőzde/büfében meg tudod melegíttetni.
2/10 A kérdező kommentje:
Á, szuper, akkor van megoldás.. Hogy hogy nem jutott eszembe..? Köszönöm!
2011. jún. 29. 12:59
3/10 anonim válasza:
Forró vizet töltök a cumisüvegbe, a pelenkázó táskában pont kihűl addigra, amire kell. Egy külön pohárkában viszem a kimért tápszert. Van nálunk ilyen esetekre plusz víz, vagy babavíz.
Ha kell, bárhol össze tudom kavarni.
4/10 anonim válasza:
Termoszban vittem forró vízet+hideg babavízet és eéjött az evés idő összekevertem.
5/10 anonim válasza:
Cumisüvegbe forralt víz,betekered alufóliába,külön viszed a tápszert és ha eljött az evés ideje csak össze kell kutyulni! :)
6/10 anonim válasza:
Tápszer kimérve a cumisüvegbe, forralt víz termoszba, amikor kell ráöntöd a vizet és jó étvágyat a babának! :-)
7/10 anonim válasza:
mi is 2 félét használtunk, vagy a cumisüvegbe vittem a vizet és aventos tárolóba a kimért tápit. vagy palackba a kimért vizet és a cumisüvegbe tettem a tápit. csak itt vigyázni kell, hogy teljesen száraz legyen az üveg. ilyen melegben meg nem kell forró vizet csomagolni, jó a kinti hőmérsékletű is :)
8/10 anonim válasza:
Mi vettünk a Müllerben volt a legolcsóbb tápszertartó dobozt, 3 rekeszes, szóval akár 3 adag port is el tudsz csomagolni. Én babavizet veszek és elrakom az üres cumisüvegeket. Mondhatni bárhol meg lehet melegíteni, bár az én babám hidegen is szívesen megitta mindig is.
9/10 anonim válasza:
Termoszban felforralt víz+kihűtött víz vagy babavíz+bébiételes üvegben a tápszer kimérve, majd amikor eljön az etetés ideje, akkor a tápszert beletöltöd a cumisüvegbe, majd rá a vizet és összekavarod, a baba már ihatja is. Én mindig így csináltam, ha el kellett menjünk.
16 hónapos kislány anyukája
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jó tippek! Köszi mindenkinek.
2011. jún. 29. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!