Hashajtásra mit adjak és mennyi idő eltel? 4 hónaposnak
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 10:22
1/8 A kérdező kommentje:
*elteltével
2011. jún. 29. 10:25
2/8 anonim válasza:
Hozzátáplálsz már? Ha nem, hőmérőzd meg a popsiját, vagy itass vele kamillateát.Ha nem fogadja el a cumisüveget, akkor kanálból add a teát.Ha már elkezdtétek, akkor az őszibarack, a sütőtök és a szilva csodákra képes.És ami még nálunk bevált: rostos bébi gyümölcsital.Én egyszer itattam vele 3 kortyot, és fél óra múlva tele volt a pelus.
3/8 A kérdező kommentje:
még nem, megpróbálom a kamillát. mennyit kapjon egyszerre?
2011. jún. 29. 10:30
4/8 A kérdező kommentje:
nem írtad, hogy mennyit várjak. eddig 3 nap, tehát 72 órája kakilt utoljára
2011. jún. 29. 10:33
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Képzeld: kész a tea és meg van a kaki is. Ez már csak így szokott lenni :)
2011. jún. 29. 10:37
6/8 anonim válasza:
3 nap után én már adnék!Ennyi idősen a lányom minden nap kakilt, és őt zavarta, ha egy nap nem.Szóval ha nem sikerült egy nap, másnap délután már besegítettem neki.De ha jó a közérzete, nincs gond.Főzz egy gyönge kamillateát, várd meg, míg kihűl, és elég néhány korty.Ilyen pici baba nem fog inni az ilyesmiből mennyiséget.Ha néhány korty lecsúszik, akkor az már jó.Nekem ezt a védőnőnk javasolta.Azt mondta, ha merem, tehetek bele pici vaníliáscukrot is.De nem kamilláztam, mert a hőmérő mindig bevált 4 hónaposan.
8/8 anonim válasza:
nálunk volt egy pár hétig, hogy csak kuppal kakilt 6 nap után. most kamillateát iszik. csinálok reggel 1 dl-t, egy kk cukorral, és azt adom neki egész nap. evés előtt éhgyomorra iszik, de étkezések között is megkínálom csak úgy hidegen, egész nap elkortyolgatja. 2-3 naponta van kakija azóta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!