Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet hogy vérképet kellene...

Lehet hogy vérképet kellene csináltatnom?

Figyelt kérdés
amióta megszülem olyan fáradékony vagyok,van mikor szédülök is meg a hátam is fáj!
2009. márc. 26. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős a baba? Előfordult velem is, hogy szédülök és a hátam is fáj, de nálam a kimerültségtől van, a hátam pedig az állandó babázástól, altatástól, etetéstől fáj.

Az én kicsikém csak ölben hajlandó enni, úgy hogy közben járkálni kell vele, hogy ő nézelődhessen!

Meg azért a szülés is kimerítő, igazából az még ki sem tudtuk pihizni, sőtt csak rosszabb

2009. márc. 26. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szülés után előfordul vérszegénység, vashiány. Szedd tovább a terhesvitamint, az sokat segít.
2009. márc. 26. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szedsz vasat? Lehet az a baj, ha nem szedsz. Vérképet egyébként sosem árt nézni. Én is kértem kb. 5 hónappal szülés után. Én amiatt, mert a babám is sápadtka volt, Maltofert szedett, valamint nekem szülés után nem indult meg a vérképzésem, ezért transzfúziót kaptam és én is elég fáradtnak éreztem magam. De szerencsére minden rendben, nem is tudom mikor volt ilyen jó a vérképem. Így megnyugodtam és a fáradtságot is betudom a babámnak. Vasat viszont szedek folyamatosan.
2009. márc. 26. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem vashiány! Én még csak 32 hetes poci vagyok de heti 2 vénás vasinjekciót kapok hogy a szülés után egyáltalán feltudjak kelni.Ja,5.2-es a vasszintem... már mos nem értik hogy tudok "járni",és hogy olyan nehéz ilyenkor már pótolni hogy a gyógyszer felejtős...Szóval legalább egy vérkép...
2009. márc. 26. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam a kimerültségtől. Most 6 hónappal a szülés után úgy érzem, hogy egy kicsit már jobb, de pont most kértem én is beutalót vérvételre, biztos, ami biztos. Amúgy a hátam nekem is azóta fáj, de azért, mert a szoptatás, büfiztetés, meg egyébként a babuci cipelgetése teljesen rossza testtartásban megy nálam :-(, meg szerintem a többségnél.
2009. márc. 26. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!