Milyen papírt kell csináltatnom a babámnak, hogy utaztassam?
utaznék aug.29.én a 9 hetes babámmal.
Akkor lesz 11-12 hetes!
Kérdezném ,hogy más volt-e már így hogy repülőn utazik a babyvel és hogy viselte!meg hogy milyen papír szükséges!
A babának a repülőn nem lesz semmi baja.
Kérdezz rá, de azt hiszem útlevél kell hozzá, amit mindkét szülő jelenlétében lehet igényelni...
Ha EU-n belül utaztok vele, akkor elég a (már kicsikenek is készithető)személyi igazolvány.
Ennyi idősen ha szerencséd van végig aludni fog a kicsid. Nem lesz semmi baja, esetleg a fel de inkább a leszállásnál sirhat a légnyomás miatt. De modom ennyi idősen még észre sem veszik.
tapasztalt anyuka
2.vagyok
Még annyi, hogy az útlevélhez mindkét szülő, a baba szül.akk-a, lakcimkártyája kell, a személyihez elég egy szülő és az elöbb említett dokumentumok.
és ezt hol tudom megigényelni abban az önkormányzatban ahol lakunk?
fizetni kell érte?
mennyi idő amíg készen van?
igazából elég lenne nekem a személyi mert eu-ba megyünk de ez mindenhol egyforma?
Milyen papírt kell csináltatnom a babámnak, hogy utaztassam?
utaznék aug.29.én a 9 hetes babámmal.
Akkor lesz 11-12 hetes!
Kérdezném ,hogy más volt-e már így hogy repülőn utazik a babyvel és hogy viselte!meg hogy milyen papír szükséges!
2. vagyok
Személyit útlevelet minden esetben az Okmányirodában igényelheted mivel országos a rendszer ezért bárhol megteheted.
Az útlevél kb 1500-2000 Ft már nem emlékszem de a személyi mivel első lesz a kicsinek ezért ingyenes.
Kb 2 hét alatt van meg de lehet elöbb is ezt az okmányirodában kérdezd meg. A kisfiam személyije 1 hét alatt megjött.
Utolsó kérdésed nem értem, mi az hogy ez minedenhol egyforma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!