Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen fordult meg a...

Mennyi idősen fordult meg a babátok? De légyszi csak azok írjanak akiknek viszonylag későn!

Figyelt kérdés
Az enyém 1 hét múlva betölti a 6 hót, de még csak próbálkozik. Tudom, hogy azért nincs még nagyon elkésve, meg elég nagy baba is,de azért már nagyon várom.
2009. márc. 26. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

szia!

5,5 hósan hátról hasra, majd 6,5 hósan hasról hátra.

Én is izgultam emiatt, sokat gyakoroltuk aztán egyszer csak megtetszett neki:)

2009. márc. 26. 17:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

szia. kb. egyidősek vagyunk, és mi is ugyanúgy állunk, ahogy ti. (néha-néha sikerül neki hasról hátra) én is várom már.

szóval egy cipőben járunk. :)

2009. márc. 26. 17:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
6 hónaposan
2009. márc. 26. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
7 hós lesz, még nem, de nem is akar.
2009. márc. 26. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hasról hátra viszonylag időben pontosan nem tudom, de hátról hasra csak 8 hónaposan... de egy hónapra rá vagyis most már mászik is. Van amit korábban van amit később ne aggódj ráérsz még majd szaladni utána :))
2009. márc. 26. 18:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam, hogy nem csak az én babám lusti.
2009. márc. 26. 19:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 8 hónaposan fordult át hasról hátra, a mai napig nem akar viszont hátról hasra!Nekem azt mondták ne erőltessem, ugyis fordul majd, ha akar!Én is paráztam, de már nem foglalkozok vele!Szépen fejlődik és egy örök mozgó!A forgás nem a kedvence, hát ez van!

Nyugi és türelem: egy 9 hónapos kislány anyukája

2009. márc. 27. 07:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk ugy nézett ki a dolog, hogy kb. 6hos kora körül 1-2 alkalommal hátról hasra és vissza fordult. De tényleg csak néha volt és nem sok alkalom, aztán semmi- vagyis igy homritva kifordult az oldalára és nézett a feje felé meg hasonlók, de ennyi... most 30án lesz 8hos és kb egy hete látom játék közben, hogy hasra fordul meg vissza- de a vissza nem mindig sikerül...szoval mi igy vagyunk, lassan de biztosan. Ja az ujjamat fogva ülésbe felhuzza magát, de máshol nem kapaszkodik még fel.

(7hosan 69cm 8180gr volt a leányzóm)

2009. márc. 27. 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:
5,5 hónaposan hátról hasra, és 7(!) hónaposan hasról hátra. Addig üvöltött, hogy utál hason lenni és fordítsam vissza... :-) De az enyém nagyon lusti, most lesz 10 hónapos és még nem kúszik és nem mászik.
2009. márc. 27. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!