Mennyi idősen fordult meg a babátok? De légyszi csak azok írjanak akiknek viszonylag későn!
szia!
5,5 hósan hátról hasra, majd 6,5 hósan hasról hátra.
Én is izgultam emiatt, sokat gyakoroltuk aztán egyszer csak megtetszett neki:)
szia. kb. egyidősek vagyunk, és mi is ugyanúgy állunk, ahogy ti. (néha-néha sikerül neki hasról hátra) én is várom már.
szóval egy cipőben járunk. :)
Az én kislányom 8 hónaposan fordult át hasról hátra, a mai napig nem akar viszont hátról hasra!Nekem azt mondták ne erőltessem, ugyis fordul majd, ha akar!Én is paráztam, de már nem foglalkozok vele!Szépen fejlődik és egy örök mozgó!A forgás nem a kedvence, hát ez van!
Nyugi és türelem: egy 9 hónapos kislány anyukája
Szia!
Nálunk ugy nézett ki a dolog, hogy kb. 6hos kora körül 1-2 alkalommal hátról hasra és vissza fordult. De tényleg csak néha volt és nem sok alkalom, aztán semmi- vagyis igy homritva kifordult az oldalára és nézett a feje felé meg hasonlók, de ennyi... most 30án lesz 8hos és kb egy hete látom játék közben, hogy hasra fordul meg vissza- de a vissza nem mindig sikerül...szoval mi igy vagyunk, lassan de biztosan. Ja az ujjamat fogva ülésbe felhuzza magát, de máshol nem kapaszkodik még fel.
(7hosan 69cm 8180gr volt a leányzóm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!