Ki mikor adott teát?
Elsősorban azon anyukák válaszaira vagyok kiváncsi, akik 6 hónapig csak szoptattak, s aztán még legalább eg yévig a hozzátáplálás mellett?Kell tea 6 hónap után? Én nem érzem, hogy kellene, mégis mindenki ezzel nyaggat, hogy kell a gyereknek, meg a nagy melegben folyadék, stb.
Igény szerint szoptatom, vizet már próbálok néha adni neki, de nem igazán kell neki, Nem érzem, hogy kellene neki tea. Állítólag allergén is, semmi szükség még rá. De meddig? Ti hogyan csináltátok?
(természetesen más válaszai és érdekelnek ezért. Köszi!
Köszi utolsó, nagyon érdekes, hogy ilyen is van, köszi, hogy leírtad!
Szerintem biztos nem vetted magadra, de azért leírom: nem akarta szidni a teát, én csak azt ellenzem, hogy valakik agyba-főbe nyomatják a témát, ha kell, ha nem! Mert régen az volt...s nem tudják elfogadni, hog yrégen esetleg rosszul tudták. Nem azt akarom mondani, hogy a tea káros dolog..De szerintem értetted..:)
Utána lelassult a babád hízása? Hogy néz most ki a dolog?:)
Szia!
Nem vettem magamra persze csak azért írtam le hogy van ilyen s és hogy nem minden egyes csecsemőre igaz az amit a nagy könyvekben írnak hogy mi a jó a csecsemőknek és tényleg mindenki saját maga tapasztalja ki a babájának a legjobbat... Nekem is első baba a Fiam és én is "elvakultan" tiltakoztam a nagyanyám és anyám kori elvek miatt... 4 hónaposan hozzátáplálásként én is a füstölt kolbászt kaptam :D tesóm meg paprikás szalonnát aztán öcsénket meg mi etettük meg tejszínhabbal 3 hetesen tiszta csalán kiütés volt... :D Lelassult a hízása persze de a védőnők akkorákat néztek minden mérlegre rakásnál szervi uh-ra is vinni kellett a Fiamat hogy minden rendben van-e vele aztán győzködött a védőnő hogy menjek adjam le a tejet mert ennek minden anyuka örülne aki nem tud szoptatni... Aztán mire eldöntöttem hogy végig járom a vizsgálatokat a saját részre se maradt... Most 13 és fél kiló a Marci és 15 hónapos :D Óriás bébi is mert 87-88 centi... Mikortól már a tápszert kapta nem hízott sokat csak apránként... 9-10 hónapos kór körül már a tápszert sem fogadta el kiöklendezte az egészet pedig vaniliástól kezdve mindent vettünk neki, banános stb doki azt mondta hogy ilyenkor nem lehet vele már mit csinálni... Aztán az egyik tápszernél kijött a laktózérzékenység akkor meg már csak folyamatosan ment a hasa a tápszertől... Azóta jóformán azt eszi amit mi... A pörkölt szaftos tészta a kedvence...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!