Kell egy egyéves gyereknek napszemcsi?
Figyelt kérdés
A lányomnak hófehér a bőre, és világos a szeme. Úgy veszem észre, hogy már most nagyon zavarja a napfény. Érveket és ellenérveket is szeretnék, de nem azt, hogy nekünk se volt és mégis itt vagyunk... Köszönöm2009. márc. 26. 16:21
1/6 anonim válasza:
Próbáld ki, ha szereti, akkor szerintem jó, ha van, de kevés gyerek tűri meg magán. Én sem hallottam soha épkézláb ellenérvet, hogy ha felnőtteknek ajánlott, gyereknek miért nem, próbáltam is, kevés sikerrel. Még a legjobban a gumis sport-szemüveg vált be, de az sem volt elég kényelmes.
Maradt az ellenzős sapka, a szemébe nem süthetett a Nap, utálta, és ez szerintem jogos is.
Azt persze hallgattam, hoy elesik, eltörik a cucc, aztán megsérül a szeme, de a sportizé gyakorlatilag törhetetlen volt.
2/6 anonim válasza:
erről a félig gumi félig műanyag dologról én is csak jókat hallottam. talán polaroid... mi is ilyet veszünk nyárra a manónak.
3/6 anonim válasza:
ha még nem fog járni, csak babakocsiztok, napernyő, ha meg tipeg...jár...szalad...nem a nappal fog foglalkozni.
épp ma beszéltünk erről anyuval ,ő mondta.
4/6 anonim válasza:
próbáld meg,de ha nem megfelelő minőségű csak ronthatja a baba szemét,mivel az ál sötétség hatására kitágulnak a pupillái és a fény károsíthatja a szemét,plusz úgy is levakarja magáról,szóval inkább ellenzős sapi és hunyorgasson,attól baja nem lesz:))
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. márc. 26. 19:23
6/6 anonim válasza:
Szembeteg gyerekkel foglalkozom. Ha elviszed a szemklinikára, ott meg fogják tudni mndani, hogy mennyire érzékeny a pici szeme és kell-e neki napszemüveg vagy sem. Vannak kifejezetten gyerek napszemüvegek, hidd el, nem mindegy mit adsz rá. A pupilla kitágul a napszemüveg alatt és ha nem megfelelő a fényszűrő benne, akkor ugyan nem fog hunyorogni, de a szeme tönkremegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!