Vállalnátok babát nem megfelelő anyagi háttérrel?
Én is így gondolom, és nekem már van babám, de szertnék mégegyet, szóval tudom mennyibe kerül egy kicsi.
Gyakran olvasok itt olyan tanácsokat, hogy bele kell vágni lesz ami lesz, hisz egy picinek szeretetre és törődésre van szüksége és úgyis előbb utóbb jobb lesz. És ha nem?
Én sem vágok bele,ill.mi sem,van egy lányunk,és amíg nem látjuk úgy hogy rendeződnek az anyagi dolgaink,akkor addig nem.Amikor ezt a kislányt vállaltuk,a páromnak jó munkahelye volt,ami közben megszűnt:-((
Szval ezek azok a dolgok amiket nem lehet kiszámolni,és a gyereken csattanna előbb-utóbb,sokan mondják,egy gyerek vállalásakor nem lehet a pénzt nézni,De sajnos olyan világban élünk,hogy azt kell nézni,mert fel kell nevelni,nem csak míg pici,hanem később is gondoskodni kell róla,megy majd iskolába,szeretne majd tovább tanulni,és mindenki a legjobbat szeretné babájának.
Nem, egyaltalan nem vallalnek, szeretetbol nem lehet gyereket nevelni, de ezt tudod is, hiszen mar van gyereked. Ugyhogy igy, hogy mar van egy, igy plane ne vallald be meg.
Egy gyerekkel is lehetsz boldog, gondolj csak bele valakinek meg egy sem lehet! Inkabb orulj neki, es gondolom igy is van helyene a penzeteknek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!