7-8hónapos babátok hányszor szopizik egy nap?
Lányom 8 hónapos korára már csak reggel-este szopizott, és nem kelt mégsem éjjel.
Mit eszik mellette?
De amúgy vannak éjjel kelős babák, és nem is mindegyik a fogzás miatt kel fel. Lehet, hogy neki még egyszerűen csak szüksége van a szopizásra.
Ha pedig fogzás, akkor az eltarthat egy darabig, de nem hinném, hogy az a baj, hogy keveset szopik napközben.
Kisfiam 4-5x szopizik egy nap, 8 hónapos.Mellette kap 2x gyümit, ebére főzeléket, esetleg pici reggelit(pár falat kenyér az én reggelimből) meg esetleg pici vacsit a fürdés és szopi előtt.
Mondták, hogy nem kéne ennyiszer szoptatni ennyi kaja mellett, de nem tudok vele mit csinálni, sokszor a gyümit se fogadja el, ha előtte nem szopizhat picit.
Éjjel nem kel fel.
Mennyit eszik mellette?Mert a tejet azért elég hamar megemészti, azért lehet éhes éjjel...ha éhes egyáltalán!Nem lehet hogy csak "megszokásból" kel fel?Csak hogy melléd bújhasson?Fiam 4 hónaposan szokott le az éjszakai cicizésről, a segítségemmel:)Láttam, hogy nem éhes már, így cumit adtam neki, azzal aludt tovább.
Mikor kap kislányod utoljára szilárdat a szopizás, esti alvás előtt?
8 hós éppen ma.
Kb 6 hós korától, mióta elkezdtem a hozzátáplálást egyszer fel szokott ébredni éjjel szopizni, előtte teljesen végigaludta az éjszakát.
Most ez a napirendünk nagyjából:
8-9 között valamikor szopi
12 ebéd (főzelék) utána szopival alszik el kb 1 körül
du. 4-5 között valamikor tejpép, néha utána pici szopi
este 8-kor szopi
éjjel 2-3 fele szopi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!