Hogyan készítsem el a halat babámnak?
Figyelt kérdés
9 hónapos múlt, és eddig csak bébikajában kapott halat.Eddig mindent főztem neki, sütni még nem sütöttem.Hogyan készítsem el a halat?Egyáltalán milyen halat ehet?2011. jún. 28. 07:57
1/6 A kérdező kommentje:
Azt hittem, egyszerűt kérdezek.Tényleg senki nem csinált még a babájának halat?
2011. jún. 28. 12:03
2/6 anonim válasza:
hagymát pirítok olajon jó minüségü tonhalkonzervet teszek rá, paradicsompüré, bazsalikom, krumplival-turmixolni is lehet, vagy tésztával adtam neki, nagyon fincsi,
most készülök neki sütöben párolt tengeri halat adni, szintén krumplival, vagy krumplipürével, lehet kaprot vagy petrezselymet teszek rá és sütöben megsütöm. turmixolni nem fogom mert elég púha lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
Jól hangzik! És a paradicsompürét és a fűszereket bírja a babád? Mert az enyém sok mindenre érzékeny, lehet, hogy először krumplival fogja kapni.Ez elég ütősen hangzik:))
Ezek szerint kaphat tengeri halat?
Köszi!
2011. jún. 28. 12:55
4/6 anonim válasza:
A tengeri halak a legjobbak mert sok bennük az Omega-3.Én konzervhalhoz brokkolit vagy spenótot teszek tésztával vagy krumplival.Nagyon szereti.
5/6 anonim válasza:
csak enyhén füszerezem, de soha nem volt érzékeny a babám semmire, persze teszek hozzá egy kis vizet is , hogy ne legyen túl tömény.
6/6 A kérdező kommentje:
A paradicsompüré miatt kérdeztem.Azt tudom, hogy kaphat már ilyen fűszereket.De a paradicsom keményen allergizál, én még csak bébiételben mertem adni neki.Konzervhalat nem akarok vele etetni, mert hiába öntöm le róla az olajat, a hal húsa már átvette.Ha én ezt még megpirítanám olajon..megviselné.Persze nem biztos, de az ő hasa picit érzékenyebb.
2011. jún. 29. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!