Miket adtok 10óraira, uzsira és vacsira a 9 hónapos babátoknak?
Sajnos már nem eszi meg a tejpépeket,így reggel még szopizik(de érzem mér nem sok van), 10óraira gyümit adok rizzsel,babakeksszel,joghurtot,pudingot,túrót.Kenyérhéjat is ügyesen csócsálja.Szereti a tejtermékeket,de nem adhatok folyton azt neki.Ebédre főzelékeket kap húsival+rizzsel.
Uzsira hasonló, mint 10ó.-ira.Vacsi meg szintén valamilyen másik fajta főzelék.Nem régóta próbálkozunk a darabos kajcsikkal is.
Olyan nehéz néha kitalálni magunknak mit főzzek de a babának mit adjak? :(Durum tésztát ehet?Ötleteket várok ,hogy ti miket adtok vagy oldalakat ahonnan tudnék puskázni jó recepteket.
Várom a válaszokat,remélem kapok.
9 hónapos kislány anyukája
szerintem teljesen jól eteted.
ha felmész a babaszoba.hu-ra, nagyon jó recepteket találsz. korosztály vitaminok, allergia szerint is tudsz válogatni:)
Köszi szépen.
Tudom,hogy jó dolgokat adok a picinek,de nem eszik néha semmit.Azért írtam,hátha kapok 1-2 új ötletet.
Virslit én is adtam neki kicsit és szereti.
Dörmi kismackót ti adnátok neki,vagy várjak még vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!