Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen itatópoharat vegyek...

Milyen itatópoharat vegyek aminek nincs semmilyen fura szaga?

Figyelt kérdés
Kisfiam 11 hónapos eddig sima pohárból itattam,de hogy megtanuljon egyedül is inni vettem egy szelepes itatópaharat, aminek iszonyatos szaga van. A legrosszabb, hogy egy óra után még a víz ízén is lehet érezni? Mit tanácsoltok? Kifőzni nem lehet, úgy gondoltam veszek egy jobbat, csak nem tudom melyik éri meg amelyik nem ílyen büdi..
2009. márc. 26. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:

büdös???

akkor dobd ki.

philips avent. azzal semmi baj nincs, a fiam nagyon szereti.

2009. márc. 26. 10:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, büdös dohos szaga van!

Már próbálta mosni mindennel, de ha ráteszem a tetejét, akkor fél óra után már lehet érezni.

2009. márc. 26. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Avent!!
2009. márc. 26. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is büdi volt az új Nuby. Egy éjszakára beáztattam a szilikon csőrt vízbe. Másnap már nem volt baja.
2009. márc. 26. 10:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Ez ílyen nevesincs! Minden este beáztatom, de fél óra után már ugyazaz a helyzet.

Ha az avent tényleg jó akkor inkább azt veszek.

2009. márc. 26. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Avent-abszolút szagtalan-meg jó is:)
2009. márc. 26. 18:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm meggyőztetek!
2009. márc. 27. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!