Milyen itatópoharat vegyek aminek nincs semmilyen fura szaga?
Figyelt kérdés
Kisfiam 11 hónapos eddig sima pohárból itattam,de hogy megtanuljon egyedül is inni vettem egy szelepes itatópaharat, aminek iszonyatos szaga van. A legrosszabb, hogy egy óra után még a víz ízén is lehet érezni? Mit tanácsoltok? Kifőzni nem lehet, úgy gondoltam veszek egy jobbat, csak nem tudom melyik éri meg amelyik nem ílyen büdi..2009. márc. 26. 10:10
1/7 anonim válasza:
büdös???
akkor dobd ki.
philips avent. azzal semmi baj nincs, a fiam nagyon szereti.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, büdös dohos szaga van!
Már próbálta mosni mindennel, de ha ráteszem a tetejét, akkor fél óra után már lehet érezni.
2009. márc. 26. 10:22
4/7 anonim válasza:
Nekem is büdi volt az új Nuby. Egy éjszakára beáztattam a szilikon csőrt vízbe. Másnap már nem volt baja.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez ílyen nevesincs! Minden este beáztatom, de fél óra után már ugyazaz a helyzet.
Ha az avent tényleg jó akkor inkább azt veszek.
2009. márc. 26. 11:52
6/7 anonim válasza:
Avent-abszolút szagtalan-meg jó is:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm meggyőztetek!
2009. márc. 27. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!