Szerintetek ma délután, ha lesz kb 25 fok, elég lenne sétához egy 3 hós babára csak egy napozó?
Dehogy! Mondjuk én inkább "felöltöztetős" anyuka vagyok, de a 25 fok egy kellemes klíma, nem az a nyári hőség, amikor napozón kívül nem kell más.
Én adnék rá egy bodyt, egy vékony kis nadrágot, zoknit, és terítenék a hasára egy vékony kis takarót is, például egy textilpelenkát. A 3 hónapos baba még nagyon pici.
Jól van na :) Eddig mindig azt mondták túl öltöztetem,most meg ezért harapják le a fejem :D
Köszönöm a válaszokat!
És a hosszú ujjú body fölé,kell még egy polo is esetleg?
Én úgy gondolom elég,mert a napon több fok van,mint 25.
Az én picimen 4és fél hónapos:hosszú ujjú body van és napozó.Ha úgy érzem kicsit hűvösebb van adok rá egy zoknit,de ennyi ruha elég neki,mert ő izzadós típus.
Én ennyi idős korában még csak rugit adtam rá, az volt a legkényelmesebb.Nem csúszott fel a nadrág a lábán, nem húzta le a zokniját stb.Ő téli baba, most 9 hónapos.Én is viszem majd délután, egy vékony rugit adok majd rá, és egy nyári sapkát.Ezenkívül semmit!
Vagy: rövid ujjú body, hosszú szárú, vékony nadrág, zokni, sapka.
A pléd felesleges 25 fokban.Nálunk itthon is 25 fok van, itthon sem takargatom, csak ha alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!