Kislányom napközben egyszer alszik (délben) szűk 2 órát, majd délután kb. 15 -20 percet. Este 6-ra nagyon fáradt. Aludni nem tud. Fürdés után (fél 8-8) kb. 50 -60 grammot eszik csak(anyatejet kap csak), majd beájul. Hajnal 2-3 között kel enni, majd fél 6-6 körül végleg felébred. És kezdődik minden elölről. Napközben 3-4 óránként szopik. Fürdessem este 6-kor? És tegyem le aludni? Szerintetek akkor nem lesz fenn hajnal 4-kor? Ti mit tennétek?
2009. márc. 25. 21:32
1/8 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy 4,5 hónapos! :-D
2009. márc. 25. 21:33
2/8 anonim válasza:
6tól délig ébren van?
az nagyon sok 1 ekkora babának. ha keveset is alszik egyszerre, tedd le szerintem nappal többször, nem csoda, h nem eszik, gondolom olyan álmos, h nem is éhes már.
2009. márc. 25. 21:37
3/8 anonim válasza:
Azért kel kettő körül enni, mert-bár nem irtad hány hós-este a borzasztó fáradtság miatt nem bir,nincs ereje többet szopni, kevéske az esti adag. Próbáltál kicsit erőszakos lenni 6 körül? Ha álmos, hiszivel, de előbb-utóbb el kell hogy aludjon! Ha huny egy húsz percet, jobban birná a fürdetést és jobban tudna szopizni. Vagy a délutáni rövidalvást húzd, amig lehet, igy mivel később kelne, szintén jobban birná a további estét, persze csak ha mindent megpróbáltál, hogy legalább kétszer hunnyon rövidet este:)
2009. márc. 25. 21:39
4/8 A kérdező kommentje:
Hidd el leteszem délelőtt is és nem megy az alvás! Max. 15 perc. Az pedig semmi. :-(( Sőt újabban csak a levegőn hajlandó aludni...
2009. márc. 25. 21:40
5/8 anonim válasza:
Akkor ez a megoldás! Jön a jobb idő, vidd ki délelőtt és délután is fél órákra, a szűk másfél óráját meg alcsikázik déltől a kiságyban:) ennyit kel neki szunditani, mert tuti kiborul estére, és az neked sem túl jó:)
2009. márc. 25. 21:49
6/8 anonim válasza:
Le írom hogy mi hogy csináljuk,4,5 hónapos az én babóm is!
Reggel 6 kor kel odaveszem magam mellé cicizik és még bealszik kajcsi közbe 8-9ig,10-fél 11fele már nyügös belerakom a babakocsiba és elringatom,máshogy nem aludna! Alszik háromnegyed orát,egy ora fele kimegyünk séta ott alszik ismét,majd fél négy fele bent 1-2 órát ma épp 3 mat aludt de ez kivételes,6 kor fürcsi kaja majd megint bealszik fél órát,megint kajcsi és 9kor elalszik.Jó esetbe nem kel fel éjszaka csak ha nagyon szomjas akkor cici de pár perc és alszik is tovább! Lehet hogy tudtam segíteni,ha nem akkor boccs a regényért!:))
2009. márc. 25. 21:52
7/8 anonim válasza:
Nem próbáltál vele délelőtt sétálni?
Az én babám is nagyon keveset aludt napközben, de a sétáltatással rászoktattam az alvásra.
Most már délelőtt és délután is alszik másfél-két órát az erkélyen vagy a szobájában a babakocsiban úgy, hogy rányitom az ablakot. Eleinte lementünk sétálni mindig, később csak a folyosón tologattam, de most már elég felöltöztetve beemelni a kocsiba és már alszik is
Tudom, hogy így csak a babakocsiban alszik, de jobb ez is, mint a nem alvás, ráadásul sokat van friss levegőn is.
2009. márc. 25. 21:53
8/8 anonim válasza:
Mi már elmúltunk jócskán 4,5 hónaposak épp a dupláját töltöttük, DE! kb 3 hónapoja CSAk kint alszik a babakocsiban nappal. tehát 6 hós kora óta, de kb 4-5 hós korába kezdte a cirkuszt, 35-40percig altattam és aludt 15 percet... és persze üvöltve nyűglődve aludt el. Kint a teraszon a babakocsiban 5 perc alatt elalszik, és alszik 2-3 órát. A reggeli trükk nálam az hogy anno én is azt hittem, hogy reggel végleg felébredt 6-7 körül, de nálunk van redőny így ő nem tudja hány óra, csípőből viszza teszem. Még akkor is ha reggel 7 óra van. hiába 9 hós, ha 6-7kor felkel akkor 3szopr kell aludnia, mert beájul. tehát ha összejön akkor reggel leteszem, majd 10 körül kelünk végleg, és délbe teszem le aludni, majd délután 4-5körül is alszik 1 - 1,5 órát. 8kor fürdés és még most is énekel, meg nyűglődik, pedig 8:30 óta kiságyban van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!