Tényleg keveset hízot 4 hónapos babám?
Tényleg nem vitte túlzásba, de nem is olyan siralmas. Az én babám is kb. ennyit produkált.Nem lehet, hogy sokat mocorog mostanában?
Bocs, én csak magunkból indulok ki, mert ez van nálunk is. Csak mi a Sinlac helyett már tejpépet kaptunk, mert jövő héten már 5 hós lesz a lányom. Nekem is este kell adni fél adagot, aztán szopi.
Tényleg nem sokat, de én nem adnék neki pépet! Maradj a tejcsinél! Nehogy megkedvelje a pépet.
Hízási táblázat:
1-3 hó 100-227 g/hét
3-6 hő 85-142 g/hét
6-12 hó 45-85 g/hét
NE aggódj! Van olyan, hogy egyik héten kevesebbet, majd a másikon többet híznak... Remélem segítettem!
1. vagyok.
Bocsi a kitörésért, de...
Én sem adnék neki tejpépet, elég a tejed, nyugi. Ha kevés lenne a tejed, azt rögtön észrevennéd, hisz sírna elkeseredetten evés után.
A 4 hónap egyébként sok babánál hoz egy fékezést a súlygarapodásban (mozgás, gagyogás, fogzás stb ) , teljesen jók vagytok.
Ha mégis meggyőzne az orvos a pépről, akkor sem szoptatás helyett kell adni (hogy jut egyáltalán ilyen egy orvos eszébe ?! ) , hanem szoptatás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!