Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A füle fájhat vagy csak most...

A füle fájhat vagy csak most talált oda a kezével?

Figyelt kérdés
9 hós babám 2-3 napja többször is a jobb füléhez nyúl, mikor végighúztam az ujjam nem sírt vagy valami, hogy esetleg fájna neki. De akkor miért csak a jobb füléhez nyúl és a balhoz nem?
2011. jún. 26. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én lányom most 11 hónapos, már régóta piszkálja a fulét de nem fáj neki. Most meg arra szokott rá, hogy látja, hogy telefonálunk és ő is a jobb fulére teszi a kezét és úgy tesz mintha ő is telefonálna. Szerintem ha a fule fájna akkor azt jelezné sírna mindig.
2011. jún. 26. 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia

a fullfajas az iszonyu fajdalmas es szinte minden esetben lazzal jar

ha a fule alatt megnyomod es nem sir, akkor szinte kizart, hogy fajna fule

elo fordulhat, hogy viszket, de akar a fogzastol is lehet ez a tunet (amikor a bolcsesseg fogaim jottek ki mindig fura kicsit viszketo erzes volt a fulemben)

erdemes megmutatni azert orvosnak :)

kislanyom mindig veresre vakarta a fulet es kiderult, hogy tul szaraz a fule es egy egyszeru gyogyszertari zsiros kretol elmult az egesz :)

2011. jún. 26. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!