Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves korban tényleg van...

Egy éves korban tényleg van egy kötelező vérvétel?

Figyelt kérdés
A Doki írt egy beutalót,de idáig akikkel beszéltem az Ő dokijuk nem küldi őket lehet.hogy csak a mienk küld minket?Mi van ha nem viszem el?Úgy sajnálnám szegénykét!
2009. márc. 25. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
nekünk nem volt, de ártani nem ártasz vele.
2009. márc. 25. 21:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Akivel beszéltem azt mondta idáig egy oltásnál sem sírt a kisfia,de vérvétel óta ha a Doki leakarja fektetni a kisfiút ordít,mi sem sírtunk idáig egy oltásnál sem!ti voltatok már vérvételen?Hogy bírtad?
2009. márc. 25. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát nem akarlak riogatni a kisfiam 14hónaos múlt múlt héten pénteken voltunk vérvételen!Hát...Én nagyon rosszul bírtam,apa fogta az ölében!Szegényem rettenetesen ordított!10perc múlva hála már semmire nem emlékezett!Csak az tudom tanácsolni hogy minnél korábban mennyetek és folyadékot igyon sokat mert ettöl is dagadnak az erek a növérek mondták nekünk!A mi orvosunk is egy általános vérvételre küldött el minket föleg a vasat nézte!de rendben van hála minden!

Minden jót!:)

2009. márc. 25. 23:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta a Doki,hogy ne szopizzon már éjjel 3 után,ezt hogy mondjam neki,hogy nincs szopi,nem tudom vízzel becsapni,már próbáltam!Köszi a választ!Sajnos nem lettem nyugodtabb!
2009. márc. 26. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!