A glutén bevezetésénél, ha nem akarok kekszet adni a babámnak, mit lehet helyette az almához keverni?
nem tudom miért lenn manapság a keksz=glutén?
Sokkal egyszerűbb és kímélőnbb, ha mondjuk veszekl natúr gabonpelyhet Pl Milupa 7 gabonás, azt keverd gyümöcshöz
Babakekszet.
Vagy ha ezt sem szeretnéd adni, akkor vezesd be a krumplit, amikor főzöd egy kiskanálnyi lisztet pirítasz, tápszerrel/tejjel simára kevered és behabarod vele a krumplit.
A második válaszoló vagyok. :)
Én sem értem, de a védőnők és a gyerekorvos is mind azt mondja, hogy háztartási keksz, vagy babapiskóta legyen a glutén. Rákérdeztem az orvosnál, hogy miért is jó a keksz, amikor rengeteg minden van benne, amit még elvileg nem ehet a baba.... A válasz csak annyi volt, hogy fél keksz nem fog megártani, különben is, most megint az a nézet, hogy minél korábban találkozzon a gyerek szervezete bizonyos dolgokkal. Nekem azt is mondta, hogy adjak tehéntejet, K betűs ételeket, paradicsomot, sárgabarackot, cseresznyét a 4 hónapos kisfiamnak.
Hiába mondja, azért én még nagyon óvatos vagyok ebben, elvan ő még az alma-répa kombóval is. :)
háztartási keksz összetétele:
(mutasd meg anyukádnak)
Összetevõk: búzaliszt, cukor, növényi zsír, térfogatnövelõ szerek: (nátrium-hidrogén-karbonát, ammóniumhidrogén-karbonát), só, aroma, színezék (karamell), antioxidánsok: (borkõsav, dikálium-diszulfit). Glutént és kén-dioxidot tartalmaz. Mogyorót, földimogyorót, tojásport, tejport, szójalecitint is felhasználó üzemben készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!