Lehet baja a fiamnak, ha megcsócsált egy fekete hangyát?
Figyelt kérdés
Kiszedtem a szájából,addigra már elpusztult.Szerintem meg is csípte a száját,mert elkezdett nagyon sírni.Másfél éves a kicsim.2011. jún. 26. 16:57
2/11 anonim válasza:
Hacsak nem allergiás rá, akkor nem lesz baja. Figyeld, nem e dagad, fullad... Ha nem, akkor semmi gond.
3/11 anonim válasza:
Ugyan már, kis plusz fehérjét kapott. :) Azért persze, figyeld, de a feka hangya ártalmatlan.
4/11 anonim válasza:
az enyém bodobácsot evett :) nem lesz baja (persze a csípés miatt érdemes odafigyelni, de valszeg inkább a reakciótok miatt ijedhetett meg)
5/11 anonim válasza:
apukám mindíg azt mondja hogy
nem gyerek a gyerek amíg nem eszik meg 10 kg homokot, na meg pár bogarat míg felnő... :D
6/11 anonim válasza:
Az enyém egy katicát fogyasztott el. Szintén másfél éves, nem lett semmi baja.
7/11 anonim válasza:
még jó hogy az ember mindenevő...majdnem ..
9/11 anonim válasza:
Azt hittem csak az én fiamnak van ilyen fura ízlése, de most megnyugodtam, hogy más gyerek is eszik hangyát.
Az enyém szerencsére megölve fogyasztotta el, így nem tudta megcsípni.
10/11 anonim válasza:
Az en lanyom szajabol egyszer egy oriasi doglott legyet szedtem ki...nem lett baja, de en is aggodtam a bacik miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!