Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gát metszés kapcsolatos...

Gát metszés kapcsolatos kérdés? Bocs hogy ide!

Figyelt kérdés
A problémám az lenne,hogy több mint másfél éve szültem kisfiamat.Volt metszés.belső és külső is.A szülés másnapján el ájultam a koriba a fürdőbe és popóra estem.nagyon fájt nem gyógyult és kiderült hogy újra össze kell varrni.Ez meg is történt.Nagyon sokáig fájt,a sex is.mai napig van hogy vérzik meg kidörzsölődik,fáj.Az első kontrollon mindent rendben talált a doki azóta nem igen voltam.Én már úgy érzem soha nem leszek rendbe intim területen.találkoztatok hasonló esettel?Úgy érzem mind ha heges lenne.néha kiborulok milyen állat dokik vannak mert nagyon durva volt az első és a második varrásnál is.
2011. jún. 25. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:

szegény :(

én repedtem és vágtak, kint, bent. bent végig :S

iszonyú volt a varrás, utána hetekig fájdalomcsillapítót szedtem, rossz betétet használtam ezért begyulladt, ááá rettenetes volt :(

fél évig szex után elkezdtem vérezni. aztán egy nagyobb szünetet tartottunk és rendbe jöttem. viszont a mai napig elkezd baromira szúrni még a szex előtt, az előjátéknál és kb.10 percig éles fájdalmat érzek, nem tudom mitől lehet :(

elég csúnyán vághatott a doki kint mert mai napig lehet érezni, nagyon nagy a heg :(

gyors gyógyulást kívánok neked!

19 hónapos baba anyukája

2011. jún. 25. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:

1. A doki nem durva volt, hanem legfeljebb neked nem hatott az érzéstelenitö.

2. Annak nem lenne szabad elöfordulni, hogy a szex kötben vérzik vagy kidörzsölödik.

3. Ha még most is vannak gondjaid, akkor menj vissza az orvoshoz, mert valami nagyon nem jól van - nem értem, hogy miért vártál eddig, már régen kellett volna szólnod.

Ezt meg tudják müteni és akkorujra rendben lesz.

2011. jún. 25. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Hú, szegény, ez nagyon durva, olvasni is rossz ilyet. :(

A válaszolónak: ha szúrást érzel, előjáték közben is, az lehet egy bent maradt varrat is, ami a vérbőség miatt szúrhat. Nézesd meg magad, mert ez nagyon nem normális dolog.

Ha minden varrat kijött, próbáljatok meg aloe first-el kenegetni magatokat a külső részeken, és a hüvelybemenetnél, az szokott segíteni.

2011. jún. 25. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Húúú! Nem irigyellek! Én a helyedben visszamennék a dokihoz. Itt tényleg nem jó valami. Ez nem normális hogy csak úgy kidörzsölődik. Lehet nem jól van összeforrva. De ezt csak az orvos tudja megmondani. Jaaa! És csak magán dokihoz menj ha megengedheted magadnak. Nekem nem volt orvosom hál' istennek. Nagyon jó volt az ügyeletes is :) De ha szülés után valami nem lenne oké akkor magánhoz mennék az biztos.
2011. jún. 25. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
első vagyok! harmadik, köszönöm a tippet, aranyos vagy de sajnos nem ilyen egyszerű a megoldás :( belül felszívódos varrataim voltak (vagy hogy hívják), doki meg is nézte mert ő is erre gondolt de nem :(
2011. jún. 25. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem 4 hónapja volt a szülés, és a mai napig érzem, hogy a felszívódó varratom megvan.

hiába mondtam a dokinak hogy szedje ki.

2011. jún. 25. 23:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyan érzés szex közben mintha repedne, pedig már lassan 1 éve szültem. :(
2011. jún. 26. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!