Gát metszés kapcsolatos kérdés? Bocs hogy ide!

szegény :(
én repedtem és vágtak, kint, bent. bent végig :S
iszonyú volt a varrás, utána hetekig fájdalomcsillapítót szedtem, rossz betétet használtam ezért begyulladt, ááá rettenetes volt :(
fél évig szex után elkezdtem vérezni. aztán egy nagyobb szünetet tartottunk és rendbe jöttem. viszont a mai napig elkezd baromira szúrni még a szex előtt, az előjátéknál és kb.10 percig éles fájdalmat érzek, nem tudom mitől lehet :(
elég csúnyán vághatott a doki kint mert mai napig lehet érezni, nagyon nagy a heg :(
gyors gyógyulást kívánok neked!
19 hónapos baba anyukája

1. A doki nem durva volt, hanem legfeljebb neked nem hatott az érzéstelenitö.
2. Annak nem lenne szabad elöfordulni, hogy a szex kötben vérzik vagy kidörzsölödik.
3. Ha még most is vannak gondjaid, akkor menj vissza az orvoshoz, mert valami nagyon nem jól van - nem értem, hogy miért vártál eddig, már régen kellett volna szólnod.
Ezt meg tudják müteni és akkorujra rendben lesz.

Hú, szegény, ez nagyon durva, olvasni is rossz ilyet. :(
A válaszolónak: ha szúrást érzel, előjáték közben is, az lehet egy bent maradt varrat is, ami a vérbőség miatt szúrhat. Nézesd meg magad, mert ez nagyon nem normális dolog.
Ha minden varrat kijött, próbáljatok meg aloe first-el kenegetni magatokat a külső részeken, és a hüvelybemenetnél, az szokott segíteni.

nekem 4 hónapja volt a szülés, és a mai napig érzem, hogy a felszívódó varratom megvan.
hiába mondtam a dokinak hogy szedje ki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!