Most akkor hogy csináljam, hogy ne legyen cumizavaros?
Ha el akarod kerülni a cumizavart, akkor semmi cumi és semmi cumisüveg. Kanállal kapja a teát, és alváshoz se adj neki cumit, altasd a melleden, ha arra van szüksége.
Viszont nagyon sok kisbaba cumizik, cumisüvegezik és szopik ügyesen. és mindezt egyszerre. :) Szóval ha úgy ítéled meg, hogy nektek nélkülözhetetlenek ezek a cumis dolgok, akkor csináld így, és talán nem lesz gond belőle - ahogy sokaknál nem is az. A szopási technika pedig még alakulóban lehet ilyen picinél, hozzánő majd a cicihez, ügyesebben fogja bekapni, főleg ha segítesz neki. Ilyen korban a túl feszes, kemény cici is zavarhatja, amihez az apró szájával nehezen fér hozzá, de ez is változni fog, ahogy a melled kicsit visszavesz a teltségből, és ő is nő.
Nálunk hozzátáplálás ment a kezdetektől sajnos, és nem volt cumizavar, de sajna két hónapos korára már elutasítja a cicit.
Viszont, ahogy előttem írták kiskanállal próbáld a teát, én úgy adtam neki kamillateát az első hetekben.
Utolsó vagyok
A jó ha 1-es a cumi az üveghez....bár én avent párti vagyok/voltam szerintem az legjobb,úgy6 hós koráig CSAKIS az 1 lyúkúval adtam neki a pótlást és úgy 8 hós korától már nem is kellett tápszer csak a cici és a bébiétel,én is cicin altattam mert nekem nem fogadta el a cumit szerintem is próbáld te is cicin altatni ha megoldható:-) ez csak egy tanács!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!