Miért tilos együtt aludni a babával?
éns em tartom jonak.a sztorym tanulsägos..
kisfiam 3 honapos koräig velünk aludt(féltem a bölcsöhalältol),aztän mindenki mondta hogy bajba leszek ha velem alszik..nem fog beszokni az ägyäba.modnom dehogyis..aztän amikor 3 honaos lett,beraktuk a szibäjäba..jobban aludt mint velünk!!!1 éves koräig semmi baj nem volt vele mert én,én barom ,akaratom ellenéRe megtörtem ezt a "nyugalmat"..külföldön lakunk.petsre utaztam a kicsivel tanulni 2 honapot..igy mivel anyuméknäl laktam,kénytelen voltam a kicsivel aludni 2 honapot,majd amikor visszautaztunk haza,borzaszto mi van most..sir,sikit,bög,minden amit csak eltudtok képzelni,hiszen megszzpkta azt hogy anyval alszik.kisfiam mpost mäsFél éves.azon vagyunk hogy szoktassunk lassan ismét az ägyäba,de nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz lesz.most elértünk mär anniyt,hogy este a szobäjäban elalszik,majd éjjel 3-4 fele felkel,és sir ..akkor ätvisszük hozzänk,hiszen hiäba ringatjuk,altatgatjuk,amint lerakjuk visit!de legaläbb annyit eléRtünk mär 3 hét alatt miota ujra ithton vagyunk hogy a fél éjjelt ätaudja.tedd az ägyäba,szoktasd oda.hidd el,tapasztalat,nagy gondba leszel késöbb.énis imädom a fiamat,és vele aludn is!de én azt vallom,hogy van külön szobäja,szundizzon ott.az éjjel meg nyugodtan telik.apäval..éjjel 1 éves koräig felsem kelt -11 orät végigaludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!